Andreea Tonciu vrea să o facă vedetă pe sora ei mai mică. Lorena a bifat 3 intervenții estetice până la 19 ani

 Stamen Diana
.

Andreea Tonciu vrea cu orice preț ca sora ei mai mică, Lorena, să-i calce pe urme. Vedeta a fost invitată în platoul emisiunii 'Teo Show', unde a venit alături de sora ei mai mică, pe care vrea să o lanseze în televiziune. Teo Trandafir a supus-o la primele teste pentru a vedea dacă este potrivită acestui tip de job.

Andreea Tonciu spune despre sora sa că este foarte timidă și este mai mult cu învățatul, însă i-ar plăcea să lucreze în televiziune. Lorena Tonciu a început de mică cu operațiile estetice, la fel cum a procedat și Andreea, iar la vârsta de 18 ani și-a operat nasul. În urmă cu câteva luni, Lorena Tonciu a trecut la pasul următor și și-a pus silicoane, iar acum își dorește buze și mai mari.

Andreea Tonciu și sora sa au fost invitate în platoul emisiunii 'Teo Show' de la Kanal D, unde au fost supuse unui joc. Înainte de a distra telespectatorii, focoasa brunetă a mărturisit că vrea să-și lanseze surioara de doar 19 ani în televiziune.

Teo Trandafir are experiență în televiziune și a vrut să o testeze pe Lorena Tonciu, însă tânăra era foarte timidă. Sora Andreei Tonciu a mărturisit că i-ar plăcea să fie prezentatoare Meteo, iar Teo a întrebat-o două orașe din Crișana, dar Lorena nu a dat niciun răspuns.

'Fetelor, se vorbește în târg că tu, Andreea, ajunsă la apogeul celebrității tale ai vrea să transferi o parte din celebritate asupra surorii tale, Lorena. (…) De ce toate astea? Dacă ea e timidă și nu avinzajează o carieră în televiziune. Crezi că dai ai buzele mai mari te simți mai bine în pielea ta? Ce legătura are buza cu pielea? Sunt toate la fel, măi mamă.', a spus Teo Trandafir.

Lorena Tonciu a mai declarat că își dorește să-și mărească buzele mai mult, pentru că asta i-ar da mai multă încredere în ea. Mai mult, sora Andreei Tonciu nu este atât de sigură că își dorește o carieră în televiziune'

'Îmi trebuie și mie să mă simt mai bine în pielea mea. Mi-ar plăcea să-mi deschid o afacere.', a declarat Lorena.

Andreea Tonciu a dezvăluit cum ar trebui să fie iubitul surorii ei. Vedeta vrea pentru Lorena un bărbat cu bani care să-i ofere tot ce vrea. Andreea Tonciu spune despre sora ei că este foarte rușinoasă, iar job-ul de asistentă TV i s-a potrivi perfect, pentru că trebuie să stea doar pe scaun.

'Ea nu este ca mine. Ea nu face glume, nu este așa ca mine dintr-o bucată. Ea prea serioasă, prea sincer. Suntem foarte diferite. Ei îi place să arate bine și să fie sexy, așa am învățat-o eu de mică. (…) Iubitul ideal pentru sora mea ar trebui să aibă bani, pentru că noi provenim dintr-o familie care ne-a oferit tot ce ne-am dorit. Bărbatul care va fi cu sora mea trebuie să-i ofere mai mult decât părinții i-au oferit. (…) Să stea pe un scaun doat atât. Nu vezi că nu le are cu vorbitul?', a spus Andreea Tonciu.

FOTO: Instagram

Lorena TonciuLorena Tonciu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton