Andreea Tonciu, însărcinată a doua oară? Vedeta face primele declarații: "Dimineața am stări de vomă, amețeli, obosesc foarte repede"

 Cica Cristina
.

Andreea Tonciu, concurentă la Bravo, ai stil! Celebritis, este o femeie asumată care spune mereu lucrurilor pe lume! Excepție nu a făcut nici de data aceasta, când a făcut dezvăluiri de-a dreptul surprinzătoare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Invitată la Teo Show, Andreea Tonciu, cunoscută pentru declarațiile fără perdea nu contenește să surprindă. Vedeta nu se ascunde după deget și face dezvăluiri din relațiile pe care le-a avut.

Sinceră din fire, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a oferit un răspuns pe măsură când a fost întrebată dacă a fost înșelată, oferind, totodată un sfat tuturor femeilor.

Citește și: Raluca Tănase de la Bambi, prima vedetă eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities.Ce a făcut imediat după emisiune

„Nu am fost lăsată niciodată pentru o altă femeie, dar înșelată am fost. Cearta a ținut o grămadă timp și l-am iertat. Nu a meritat, să nu faceți asta, fetelor', a spus bruneta.

În cazul în care ar fi înșelată de soț, vedeta a spus că ar divorța fără să stea pe gânduri, ba chiar s-ar și recăsători! Totuși, cei doi ar fi nevoiți să păstreze legătura de dragul fiicei lor.

Citește și: Ana Maria Mocanu s-a despărțit, din nou, de iubit!Motivul pentru care și-au spus adio

„Dacă mă înșală soțul meu, e greu să spun că o să-l părăsesc pentru că ne leagă un copil. Dacă vreodată aud că umblă cu vreuna, eu bag divorț direct și mă recăsătoresc cu un turc', a mai precizat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu: „Dimineața am stări de vomă, amețeli, obosesc foarte repede”

O altă mărturisire a concurentei Bravo, ai stil a fost că are toate simptomele unei sarcini și nu ar exclude să fie din nou gravidă. De aceea, este decisă să își facă testul în câteva zile pentru a afla dacă va deveni mămică pentru a doua oară.

Citește și: Ana Maria Mocanu s-a despărțit, din nou, de iubit!Motivul pentru care și-au spus adio

„Astăzi mă simt cât de cât bine, dar de vreo două săptămâni de zile nu sunt în apele mele. Am stări de vomă, amețeli și stând în pandemie prea mult am considerat că a venit timpul să-l fac și pe al doilea. Exact cum eram cu Rebeca. Dimineața am stări de vomă, amețeli, obosesc foarte repede. Eu fiind foarte energică mi-am pus semne de întrebare. Urmează să-mi fac testul în câteva zile', a conchis Andreea Tonciu.

Andreea-Tonciu-1Andreea-Tonciu-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton