Andreea Tonciu îi face concurență Rihannei! Bruneta a purtat la ”Bravo, ai stil! Celebrities” o ținută identică cu cea a faimoasei artiste

 Oana Popoiag
.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai vocale concurente de la 'Bravo, ai stil! Celebrities', dar și una dintre cele mai controversate. Vedeta e, însă, imună la invidiile colegelor, ea având note mari de la jurați. Totuși, în ultima vreme se vorbește din ce în ce mai mult că bruneta copiază ținute celebre pentru a face impresie la masa juriului.

Andreea Tonciu de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' știe, cu siguranță, să se facă remarcată. Nicio concurentă nu a scăpat de replicile ei usturătoare, iar observațiile sale, pe alocuri amuzante, pe alocuri extrem de acide, au făcut deliciul telespectatorilor. În ultima vreme, însă, bruneta pare că „și-a găsit nașul'.

Andreea Tonciu, acuzată că a copiat-o pe Rihanna

Având, de regulă, note mari din partea juriului 'Bravo, ai stil! Celebrities', bruneta începe să fie acum criticată pentru faptul că a început să copieze ținute celebre pentru a impresiona asistența.

În ediția de sâmbătă a galei 'Bravo, ai stil! Celebrities' , Andreea Tonciu a purtat o ținută extrem de sexy și cool. Toate bune și frumoase, dar restul concurentelor au dat verdictul: outfitul este identic cu cel purtat la Rihanna la un eveniment din 2014, aceeași ținută fiind adoptată apoi și de Khloe Kardashian.

Cea care a observat prima asemănarea a fost Bianca Rus. 'Rochia aia nu avea mâneci și spatele era gol', a fost replica dată de Andreea Tonciu de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'.

Andreea Tonciu de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'Andreea Tonciu de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'

Foto: Instagram, Hepta, colaj Wowbiz

Citește și: Alex Bodi, contraatac dur la adresa Biancăi Drăgușanu! „Este instabilă psihic'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton