Andreea Tonciu a intrat în depresie, după ce soțul n-a lăsat-o să participe la Asia Express: "Plângeam în casă"

 Cica Cristina
.

Andreea Tonciu face dezvăluiri surprinzătoare! Vedeta susține că a intrat în depresie pentru că soțul ei, Daniel Niculescu, nu a lăsat-o să participe la Asia Express. Cei doi s-au certat atât de tare, încât toți vecinii au auzit țipetele. Iată cum s-a întâmplat totul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu a avut un conflict puternic cu soțul ei, care a culminat cu lacrimi și țipete. Motivul? Daniel Niculescu nu și-a lăsat soția să participe la Asia Express.

Mai mult, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a suținut că, de-a lungul timpului, a avut de suferit din cauza geloziei soțului ei, care nu prea i-a dat ocazia să participe la prea multe proiecte de televiziune.

Andreea-Tonciu-1Andreea-Tonciu-1

Andreea Tonciu a refuzat să meargă la Asia Express din cauza soțului

Andreea Tonciu ar fi primit oferta în timp ce se afla cu Daniel Niculescu la club. După telefonul primit, cei doi ar fi plecat imediat acasă, la cererea soțului. Vedeta a plâns în hohote pentru că nu a avut această ocazie, menționând că a intrat în depresie după acest episod.

„Eu fără televiziune aș fi… Eu am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam. Eram la club cu soțul meu și m-au sunat să merg la Asia Express și jur că am refuzat. Și îmi spune o prietenă dacă nu vreau să merg, că se duce Bianca, se duce Margherita.

În secunda unu, soțul a zis acum te ridici de la masă și plecăm. Am ajuns acasă, i-am zis să mă descalțe în mijlocul livingului urlând: „din cauza ta! De ce nu m-ai lăsat?'. În noaptea aia m-au auzit vecinii', a povestit Andreea Tonciu la „Star Matinal'.

Citește și: Final neașteptat în cazul agresiunii de care au avut parte Andreea Tonciu și soțul ei!Agresorul a fost eliberat, iar victima s-a ales cu plângere penală

Citește și: De la ce a pornit scandalul monstru dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană.Erau ca două surori, iar acum nu se mai suportă!

Citește și: Îți mai amintești cum arăta Andreea Tonciu înainte de operațiile estetice?E de nerecunoscut

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare:„Niciodată să nu spui niciodată'/ EXCLUSIV

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt căsătoriți de 4 ani

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au o relație de cinci ani, iar în septembrie anul trecut au împlinit patru ani de căsnicie. Cei doi au profitat de ocazie pentru a-și face declarații de dragoste.

Andreea Tonciu i-a transmis lui Daniel Niculescu că el este omul care i-a schimbat viața și nici el nu s-a lăsat mai prejos, transmițându-i un sincer: „Te iubesc’, cu multe inimioare.

„Au trecut 4 ani❤️. 4 ani cu bune și cu rele❤️. 4 ani minunați alături de omul care mi-a schimbat viața❤️. La mulți ani nouă❤️❤️❤️’, a scris Andreea Tonciu pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton