Andreea Raicu, surprinsă din nou în compania lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Au fost în vizită la părinții lui

 Cica Cristina
.

În urmă cu două luni, Andreea Raicu era surprinsă ieșind din casa lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Acum, cei doi au fost din nou fotografiați de paparazzi împreună, dar relația lor a trecut la un nou nivel!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Raicu a recunoscut în urmă cu puțin timp că este îndrăgostită și că există un bărbat în viața ei. Cu toate acestea, nu a vorbit despre o relație în adevăratul sens al cuvântului.

Andreea-Raicu-Matei-Stratan-1Andreea-Raicu-Matei-Stratan-1

Andreea Raicu nu a vorbit nimic despre identitatea bărbatului cu care se întâlnea, însă paparazzi au surprins-o la acel moment pe fosta prezentatoare în timp ce ieșea din reședința lui Matei Stratan, nimeni altul decât fostul partener al Mădălinei Ghenea.

Andreea Raicu, în vizită la părinții lui Matei Stratan

Atunci vedeta era surprinsă în timp ce ieșea din vila milionarului, însă de atunci nu au mai existat semne că ar exista împreună. Totuși, speculații s-au tot făcut pe marginea acestui subiect.

Acum, însă, ies la iveală noi detalii privind o legătură între cei doi. Tot paparazzi Spynews au surprins-o de data acesta pe Andreea Raicu ieșind din casa părinților afaceristului.

Matei Stratan a dus-o pe Andreea Raicu în casa părinților lui, unde au petrecut o vreme. Apoi, galant, cei doi și-au luat la revedere cu un sărut pe obraz, după ce Matei a condus-o până la mașina ei din curtea imobilului.

Andreea Raicu: „Viaţa mea este foarte liniştită '

Andreea Raicu pare mai liniștită, împlinită și fericită ca niciodată. Experiența în India pare că i-a priit, iar acum se simte împăcată și mulțumită. Vedeta nu s-a închis în fața iubirii, precizând chiar că își dorește să se căsătorească la un moment dat.

„Viaţa mea este foarte liniştită pentru că nu mai citesc ziarele. La un moment dat o să mă mărit. Înainte nu ieşeam că îmi era frică să nu se scrie, acum nici nu mă mai interesează. Recunosc, am iubit', spunea Andreea Raicu în urmă cu ceva timp.

Citește și: Fetița înfiată de Andreea Raicu a devenit mamă!”Chiar dacă nu am un copil, cred că micuta Maria m-a facut să simt…”

Citește și: Ce dietă ține acum Andreea Raicu, după ce s-a înfometat ani de zile:”Am fost obsedată să fiu slabă”

Citește și: Pepe și Raluca, război total pe avere!De ce au ajuns din nou la Tribunal

Citește și: Roxana Vancea și-a schimbat viața radical de când a devenit soție și mamă:„Înainte, am refuzat ideea de căsnicie'/ EXCLUSIV

Mădălina Ghenea a spus de ce s-a despărțit de Matei Stratan

Mădălina Ghenea a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Matei Stratan! Cei doi aveau planuri mărețe de căsătorie și au devenit și părinți, însă planurile li s-au năruit când toată lumea se aștepta să pășească la altar! Vedeta a decis să rupă tăcerea după 3 ani și să expună motivele pentru care s-a despărțit de tatăl fiicei sale!

Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea, a declarat Mădălina Ghenea pentru gossiptvmagazine.it.

Sursa foto: Facebook, Spynews

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton