Andreea și Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Concurenta vrea să plece din emisiune: ”Dacă vine altă fată, eu o să te susțin”

 Stamen Diana
.

Andreea și Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit, când nimeni nu se aștepta. Cei doi au decis să pună punct relației, iar concurenta vrea să plece din emisiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea și Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit, iar cea care a decis să pună punct relației este chiar concurenta. Tânăra vrea să părăsească show-ul matrimonial de la Kanal D, pentru că nu mai poate îndura atacurile și ironiile pe care le-a primit în ultima vreme din partea celorlalte concurente. Decizia Andreei nu i-a picat tocmai bine lui Marinescu.

„Îmi pare rău, dar ar trebui să îmi respecți decizia și să vrei ce e mai bine pentru mine. Știu că vei fi bine și va fi ok. Dacă vine altă fată, eu o să te susțin. Dacă nu o să găsești pe nimeni, când ajungem în țară putem vorbi oricând', i-a spus Andreea.

După despărțire, Andreea i-a spus lui Marinescu că este liber să-și facă o relație dacă i se va ivi această ocazie, iar ea îl va susține.

Andreea-și-Marinescu-de-la-Puterea-Dragostei-s-au-despărțit-2Andreea-și-Marinescu-de-la-Puterea-Dragostei-s-au-despărțit-2

Andreea și Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit, dar a început scandalul între concurente

Andreea și Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit, iar Aya nu crede deloc în această separare emoționantă. Concurentă a început să facă ironii la adresa Andreei, iar fanii au taxat-o dur.

„Cum își permite muta aia de Aya să îi zică Andreei: Ieși!? A prins glas?; Emisiunea ar trebui să se numească Puterea urii; Modul în care se comportă cu o femeie este total lipsit de omenie!

Nu merită să-i numești în nici un fel ! Niște barbari fără cea mai elementară educație! Niște ratați care au venit direct din stradă ca să împroaște cu ură si invidie !

Nu au nici un control pentru că CNA-ul nu există! Aici deja se vorbește despre încălcarea drepturilor omului, batjocorirea fățișe a ființei umane! Ar trebui descalificați fără drept de apel!', sunt câteva dintre comentariile fanilor emisiunii scrise pe Youtube.

Citește și: Ella și Bianca de la Puterea Dragostei, un nou scandal! Totul a pornit de la Livian: „Nu ai avut șanse la el”

Citește și: Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au despărțit: „Nu mai este cale de întoarcere”

Citește și: Sergio de la Puterea Dragostei, acuzat că ar fi răpit o tânără și trei copii: „Pe filmare se vede cum îi ia și îi bagă în mașina neagră”

Citește și: Singura poză cu Alexandra de la Puterea Dragostei și fostul soț. Cine este bărbatul cu care are o fetiță

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton