Andreea Marin, replică pentru Leonard Miron, după ce a acuzat-o că-și promovează prietenii la TVR: ”Se folosește de numele meu”

 Stamen Diana
.

După ce Leonard Miron a acuzat-o pe Andreea Marin că își promovează prietenii în emisiunea 'Nu există nu se poate' de la TVR, reacția vedetei nu a întârziat să apară. Zâna nu se lasă deloc afectată de vorbele răutăcioase ale celor din jurul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Un adevărat scandal a izbunit între Leonard Miron și mai multe vedete de la TVR. Declarațiile acide ale fostului prezentator TV au ajuns și la urechile Andreei Marin. Leonard Miron susține că Zâna face favoruri prietenilor ei și îi promovează în emisiunea pe care o prezintă la TVR. După aceste declarații, Andreea Marin i-a dat replica lui Leonard Miron.

Andreea Marin (2)Andreea Marin (2)

Emisiunea ‘Nu exista nu se poate! aduce în fata reflectoarelor doar oameni cu adevărat valoroși, și aici numai cine nu e în stare sa aprecieze valoarea, poate avea îndoieli. Am descoperit astfel oameni incredibili, unii cunoscuți, dar cu istorii neexplorate la TV, iar majoritatea nu au apărut niciodată până acum într-o emisiune portret.

Eu și domnul Miron nu ne cunoaștem personal, nu avem vreo istorie comună în televiziune, ne-am văzut mult prea rar cu mulți ani în urma în TV, așa că pentru mine vorbele lui au apărut, aparent, de… nicăieri. Sincer, nu mă prea interesează, sunt învățată cu astfel de oameni, care se folosesc de numele meu doar ca să atragă atenția asupra lor.

Oamenii echilibrați si liniștiți, mulțumiți de ale lor, își văd de propria treabă și de munca lor. Sunt unul dintre ei. Nu mă vedeți criticând capra vecinului, am destule de făcut în curtea mea. Așa că… sănătate, că-i mai bună decât toate!', a declarat Andreea Marin, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Extrem de calmă și detașată de situație, vedeta a declarat că este obișnuită cu oamenii care vor să se folosească de numele ei pentru a ieși în față. Andreea Marin nu bagă în seamă declarațiile acide ale lui Leonard Miron.

Citește și: Scandal între Marina Almășan și Leonard Miron. Reacția prezentatoarei după ce a fost acuzată că „s-a căsătorit cu oricine a avut influenţă'

Citește și: O mai ții minte pe Miki de la K-pital? Cum arată și cu ce se ocupă la 20 ani de la destrămarea trupei

Citește și: Ionuț Dolănescu, despre relația dintre tatăl lui, regretatul Ion Dolănescu, și Nadia Comăneci: „A venit Miliția și l-a luat la secție'

Citește și: Ilie Năstase, declarație surprinzătoare după ce Ioana a depus actele de divorț: „Nu știu nimic!'

Leonard Miron o atacă pe Andreea Marin

Leonard Miron susține că Andreea Marin ar invita în cadrul emisiunii pe care o moderează la TVR, „Nu există nu se poate', persoane care ar ajuta-o în plan personal.

„Peste tot în lumea asta, televiziunea publică este o formă de susţine şi expresie a Guvernului, dar asta nu înseamnă că pui nişte oameni pe criterii politice şi pe criterii de pile şi relaţii. Pui nişte profesionişti care creează în spaţiul televiziunii publice nu numai un suport pentru Guvern şi Parlament, dar şi un spaţiu de contestare, de dezbatere, ceea ce la noi nu se întâmplă.

La noi este ca şi cum mă pune şef la cooperativă şi eu dat nişte parcele la prietenii mei… Te trezeşti că fiecare parceluţă dată nu mai este televiziune, este o afacere personală. Cu toată dragostea pentru Andreea Marin, dar emisiunea care – hai să fim serioşi nu are o audienţă- , este un fel de promovare a prietenilor şi oamenilor care o ajută în viaţa personală şi profesională extra TVR.', a spus Leonard Miron, într-un interviu acordat fanatik.ro.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton