Andreea Marin, imagini de vis din vacanța cu iubitul! Vedeta și-a schimbat dieta: a renunțat la carne!

 Oana Popoiag
.

După un 2019 plin și greu, Andreea Marin și iubitul ei au plecat în vacanță în Bali, într-un peisaj de vis, unde aceasta nu doar că își încarcă bateriile, dar și-a schimbat obiceiurile alimentare. Vedeta a anunțat că a renunțat fără probleme la carne și dulciuri.

Dacă până acum ceva timp Andreea Marin era workaholică, de când oboseala a început să-i creeze probleme, dar și de când are o relație fericită, a lăsat-o mai moale cu efortul. Vedeta pleacă mai des în vacanțe, iar acum, la început de 2020, a ajuns împreună cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, în Bali.

Andreea Marin a renunțat la carne și dulciuri

Andreea Marin se răsfață în Bali, într-un peisaj de vis, unde se trezește cu noaptea-n cap și încearcă noi sporturi, cum ar fi aerial yoga.

'Locuim în Ubud, în inima pădurii, într-un loc parcă desprins din rai, nici nu am bănuit ce alegere incredibilă am făcut, pe baza unor imagini care nu exprimă fidel realitatea, nu poate fi descrisa nici în cuvinte! Pacea deplină, echilibrul, înțelepciunea, frumusețea naturală și căldură umană sunt vorbele ce creionează portretul acestui loc de poveste.

Ne trezim fără ceas între 5 si 6 dimineața, odată cu gâzele, cu cocoșii ce se aud de departe, cu păsările cu glasuri minunate ce și-au făcut cuib chiar lângă terasa noastră, cu freamătul pădurii uriașe și susurul râului ce-i răcorește rădăcinile. La 8, incepem ziua cu yoga, dar azi am ales sa începem la 7 cu o noua încercare, ceva ce nu am mai experimentat: aerial yoga', a scris Andreea Marin pe pagina sa de Instagram.

Deși este atentă la alimentație tot timpul, Andreea Marin a reușit în Bali performanța de a renunța la carne.

'Dieta naturală de aici m-a ajutat mult: am renunțat la carne fără probleme, la pâine, am redus carbohidrații și dulciurile (fructele parfumate de aici sunt un univers culinar fascinant oricum). M-am întors la… mine însămi!', a mai scris vedeta.

Andreea Marin în BaliAndreea Marin în Bali

Foto.: Instagram

Citește și: Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu. Cum arată inelul de logodnă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton