Andreea Marin, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Cum arată Zâna Surprizelor fără pic de machiaj la 44 de ani

 Oana Popoiag
.
Andreea Marin fără machiajAndreea Marin fără machiaj

Andreea Marin este una dintre acele vedete care au grijă ca makeup-ul să fie unul impecabil la orice apariție publică. Recent, însă, a arătat lumii și cealaltă latură a sa: complet naturală, fără pic de machiaj. Iată cum arată Zâna Surprizelor la 44 de ani fără contur negru la ochi și pudră.

Andreea Marin este vedetă de peste 20 de ani și în tot acest timp, extrem de rar am avut ocazia să o vedem fără conturul negru la ochi specific și fără machiajul de televiziune sau de eveniment. Iată că Zâna Surprizelor a făcut o excepție, apărând fără pic de machiaj și fără filtre. Nu este niciun secret că bruneta militează pentru naturalețe, însă meseria a obligat-o dintotdeauna să aibă o imagine impecabilă și, prin urmare, un machiaj desăvârșit, care să nu lase la vedere nicio imperfecțiune.

Intersant este că din fotografia postată de Andreea Marin pe Instagram, unde nu poartă nici liner, nici ruj, nici pudră, aceasta arată nu doar foarte bine, ci și cu câțiva ani mai tânără. Nu este de mirare, în aceste condiții, că este iubita unui bărbat cu zece ani mai tânăr.

Cum își menține Andreea Marin tenul neted la 44 de ani. Are două trucuri moștenite de la bunicile ei

'Bunicile mele au înaintat în vârstă frumos, elegant și demn, trăind o viață cu moderație, fără excese și având două obiceiuri sanatoase, respectate cu sfințenie, pentru îngrijirea lor: își țineau tenul curat, nu adormeau fără a folosi un lapte pentru față pentru curățarea porilor. De asemenea, foloseau o cremă simplă pentru hidratare. La fel și mama. Orice descoperire în domeniu în plus e un bun câștigat. Dar, fără acești doi pași de bază – un demachiant bun și o cremă de hidratare de calitate, mai ales în mediul viciat în care trăim azi – nu poți spune că îi dai tenului tău o șansă reală să înainteze frumos în timp. Asta e lecția moștenită de mine de la femeile dragi din viața mea', a declarat Andreea Marin în cadrul unui eveniment acum ceva vreme.

Foto: VIVA!, Instagram

Citește și:

Cum arată Cristina ICH în ultimul trimestru de sarcină?! Vedeta are o burtică din ce în ce mai mare

Ioana Ginghină, despre viața de după divorțul de Alexandru Papadopol: „Ruxi, fiica mea, își dorește să mă vadă cu un iubit'

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton