Andreea Mantea, prima imagine cu iubitul. Au o relație de 5 ani, dar nu l-a arătat niciodată până acum

 Stamen Diana
.

După ce s-a zvonit că s-a despărțit de bărbatul cu care trăiește o poveste de dragoste de mai bine de 5 ani, Andreea Mantea a postat prima imagine cu iubitul. Fanii vedetei de la Kanal D s-au bucurat enorm când l-au văzut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea a renunțat la a mai prezenta emisiunea 'Puterea Dragostei' și acum are mult mai mult timp liber pentru oamenii importanți din viața ei. Recent, zvonuri despre o presupusă despărțire au apărut, iar acum vedeta a închis gura tuturor arătând că relația ei este mai solidă ca niciodată.

Citește și: Andreea Mantea trăiește povestea de dragoste a vieții sale. Vedeta nu se mai ascunde: „Te iubesc pentru tot restul vieții și dincolo de ea'

După de despărțirea de tatăl copilului ei, Cristian Mitrea, Andreea Mantea nu s-a mai afișat cu niciun bărbat. În viața vedetei de la Kanal D își are locul un bărbat misterios, pe care preferă să-l țină departe de ochii curioșilor.

Pentru prima dată în 5 ani de când sunt împreună, Andreea Mantea a postat prima imagine alături de iubitul ei. Cei doi se sărută sub clar de lună, la malul mării și s-au bucurat împreună de ultima zi de vară.

Citește și: Andreea Mantea s-a logodit cu iubitul misterios, după aproape 5 ani de relație! Cum arată inelul

Cine e iubitul Andreei Mantea

Partenerul prezentatoarei ar lucra tot în televiziune, iar apropiații vorbesc despre logodnă de ceva vreme, numai că abia acum s-a decis vedeta să ofere și o dovadă clară în acest sens.

prima-imagine-cu-iubitul-Andreei-Manteaprima-imagine-cu-iubitul-Andreei-Mantea

Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată, au spus în urmă cu ceva timp surse din anturajul Andreei Mantea.

Citește și: Andreea Mantea, adevăratul motiv pentru care a plecat de la Puterea Dragostei: „David îmi punea tot felul de întrebari ciudate”. Ce va face după ce și-a dat demisia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton