Andreea Mantea nu mai prezintă Puterea Dragostei. Cine i-a luat locul vedetei în emisiunea de la Kanal D: ”A fost o perioadă foarte intensă”

 Stamen Diana
.

Schimbare neașteptată în televiziune! Andreea Mantea nu mai prezintă Puterea Dragostei, emisiunea pe care o modera la Kanal D. Vedeta a fost înlocuită, iar surpriza a fost mare când s-a aflat cine va fi la cârma celui de-al treilea sezon.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Noul sezon al show-ului matrimonial vine cu o surpriză pentru telespectatori. Andreea Mantea nu mai prezintă emisiunea Puterea Dragostei, iar decizia vedetei a luat prin surprindere pe toată lumea.

Cristina Mihaela Dorobanțu este noua prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei. „Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei; sunt nerabdatoare să îi cunosc pe concurenți, să intru în atmosfera de la filmări. Va fi o provocare frumoasă pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care îsi caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenților!”, a spus fosta concurentă de la 'Bravo, ai stil'.

Citește și: S-a aflat cine este iubitul misterios al Andreei Mantea! Partenerul prezentatoarei lucrează tot în televiziune: „Sunt de 4-5 ani împreună”

Andreea Mantea nu va mai fi la Puterea Dragostei, după două sezoane de succes ale emisiunii. Vedeta a fost nevoită să se mute în Turcia alături de copilul ei pentru emisiunea. Show-ul matrimonial nu se filma în România, iar Andreea a făcut acest sacrificiu de a lucra într-o țară străină.

Citește și: Cristina Mihaela Dorobanțu s-a despărțit de iubit înainte de nuntă, după 6 ani de relație! Cine e milionarul care i-a pus din nou inima pe jar

Andreea Mantea, primele declarații după ce nu mai prezintă Puterea Dragostei

Vedeta de la Kanal D a decis să se întoarcă în România, după două sezoane filmate pentru Puterea Dragostei. Andreea Mantea așteaptă cu nerăbdare să vină acasă și să-și petreacă timpul alături de familie.

Deși a renunțat la emisiunea Puterea Dragostei, vedeta va prezenta în continuare Se strigă darul, alături de Mihai Mitoșeru. Dat fiind faptul că evenimentele ample sunt acum interzise din cauza pandemiei de coronavirus, Andreea Mantea nu filmează. Show este înregistrat și este difuzat sâmbătă la ora 20.00.

Citește și: Cine este Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei

'A fost o perioada foarte intensa pentru mine. A fost dificil in perioada pandemiei pentru ca mi-a fost imposibil sa ma intorc acasa, sa imi vad familia, prietenii. Acum imi doresc sa petrec cat mai mult timp cu ei, abia astept sa revin in Romania! Pe cat de tare mi-au umplut sufletul fericirea si trairile concurentilor, pe atat de tare imi doresc si abia astept sa imi vad copilul bucurandu-se alaturi de bunici si de prietenii lui din Romania', a declarat vedeta Kanal D.

Citește și: Andreea Mantea, prima apariție în costum de baie după mulți ani. Vedeta a avut un „defect” intim, pe care l-a corectat printr-o intervenție estetică

Andreea-ManteaAndreea-Mantea

Citește și: Cine sunt concurenții de la Puterea Dragostei, sezon 3. Andreea Mantea a făcut anunțul mult așteptat despre Livian și Iancu Sterp

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton