Andreea Mantea, momente de panică la Istanbul. A ajuns de urgență la spital cu băiețelul ei: ”David nu reacționa la medicamente”

 Oana Popoiag
.

Andreea Mantea s-a mutat de luni bune la Instanbul, împreună cu fiul său, pentru filmările la emisiunea 'Puterea Dragostei'. Deși departe de casă, vedeta este fericită în Turcia, cu toate că recent a trecut printr-un episod care i-a dat emoții imense: a ajuns de urgență la spital cu cei mic, din cauza unei răceli rebele.

Andreea Mantea s-a obișnuit cu viața la Istanbul, unde s-a mutat pentru filmările la 'Puterea Dragostei'. Fiul său de cinci ani, David, s-a acomodat chiar mai repede cu noua viață, făcându-și deja numeroși prieteni, așa cum a povestit vedeta într-un interviu Kanal D. De asemenea, copilul nu are dificultăți în a învăța limba turcă.

'Merge la o grădiniță cu predare în limba engleză și vorbește bine și în turcă și în engleză. Educatoarele sunt turcoaice care predau în engleză. David vorbește acum perfect engleză. Acasă vorbim în română, bineînțeles, pentru că nici nu aș putea să-l cert sau să-l alint în altă limbă, când mă apucă drăgălășenia, îi spun, 'suflețelul meu', dragostea mea', a povestit Andreea, care prezintă 'Puterea Dragostei, pentru wowbiz.ro.

Andreea Mantea a ajuns de urgență la spital cu fiul său, din cauza unei răceli

Oricât de frumoasă ar părea viața la Istanbul și misiunea sa la 'Puterea Dragostei', Andreea Mantea a avut parte și de clipe mai puțin plăcute, care i-au dat palpitații. Bruneta a trecut prin clipe de coșmar când băiețelul ei s-a îmbolnăvit și a trebuit să-l ducă de urgență la spital din cauza unei răceli rebele.

'David a fost răcit, a avut febră mare trei zile, și, sincer, m-a pus la pământ. Am mers imediat la spital, fiindcă David nu reacționa la medicamente. Oamenii au fost prompți și au avut grijă de băiatul meu. Nu am stat însă foarte mult în clinică, fiindcă eu sunt cu leacurile băbești, i-am dat de două-trei ori sirop, i-am pus un supozitor, am văzut că nu merge treaba, am trecut la …oțet la tălpi, cartofi pe piept, și am încercat să îl păcălesc să facă o gargară cu sare, dar am renunțat pentru că mi-a fost frică să nu o înghită. Am mers pe partea aceasta tradițională și gata, în aceste momente, copilul este în regulă, vesel. Mi s-a dus și mie teama', a mărturisit Andreea Mantea.

Foto: Instagram

Andreea Mantea Puterea DragosteiAndreea Mantea Puterea Dragostei
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton