Andreea Mantea, declarații neașteptate despre iubitul misterios: "În momentul în care o relație de dragoste funcționează foarte bine..."

 Cica Cristina
.

Andreea Mantea trăiește o frumoasă poveste de dragoste și nu se mai sfiește să vorbească despre asta! După ce s-a despărțit de tatăl copilului ei, vedeta a găsit din nou fericirea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea este fericită și împlinită la acest moment. A revenit din Turcia, după ce a renunțat la Puterea Dragostei și a precizat că nu mai are de gând să plece departe de fiul său și de cei dragi. Vrea să rămână acasă.

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:„M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…'/ EXCLUSIV

„Acasă este un loc magic pentru mine, este greu sa definesc în cuvinte și să cuprind în chiar și în câteva pagini cuvântul acasă. Este ca și cum aș încerca să dau o definiție a fericirii. Acasă poate fi o stare anume, un amalgam de sentimente, este locul care însemnă tot pentru mine. Înseamnă liniște sufletească, este locul acela unde mă regăsesc”, a spus Andreea Mantea pentru Libertatea pentru femei.

Andreea Mantea, declarații despre relația cu iubitul misterios

Andreea Mantea a decis să rupă tăcerea privind relația cu iubitul alături de care și-a refăcut viața. A vorbit despre elementele care fac o relație să funcționeze.

Citește și: Alina Binder, imagini rare cu burtica de gravidă la vedere.Fostul principe Nicolae va deveni tătă în mai puțin de o lună

„În momentul în care o relație de dragoste funcționează foarte bine consider că are la bază trei ingrediente fără de care nu ar putea exista: încrederea, respectul și iubirea necondiționată. Toate acestea venind de la ambii parteneri, desigur”, a mai spus Andreea Mantea pentru sursa citată.

Andreea Mantea a ținut să sublinieze că se poate lipsi de orice obiect în viață, de la telefon până la mașină, însă nu poate trăi fără iubire sau persoanele dragi.

Andreea-Mantea-1-1Andreea-Mantea-1-1

Andreea Mantea își ține iubitul departe de camere

De aproape 5 ani, Andreea Mantea are un iubit pe care îl ține departe de ochii curioșilor. După relația cu Cristi Mitrea, Andreea Mantea nu s-a mai afișat cu niciun iubit și iată că de 5 ani trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste. Fosta prezentatoare de la Puterea Dragostei a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să-l arate pe bărbatul cu care se iubește.

Citește și: Cu ce se ocupă și cum arată sora Vivianei Sposub! Bianca locuiește în Iași și seamănă izbitor cu vedeta de la Ferma:„Nu suntem gemene'

„Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum…unde ajungeam?

Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur și simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că asta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?, a mărturisit Andreea Mantea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton