Andreea Mantea a împlinit 34 de ani! Ce surpriză i-a pregătit iubitul misterios: "Pentru că te iubesc"

 Cica Cristina
.

Andreea Mantea a împlinit 34 de ani și a avut parte de o serie de surprize din partea apropiaților și, în special, din partea iubitului. Iată cum a fost surprinsă frumoasa prezentatoare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea nu a putut să facă o petrecere cu fast de ziua ei, însă a petrecut în compania apropiaților și a avut parte de o serie de surprize. Vedeta a fost sărbătorită de colegii de la Kanal D și de cele mai importante persoane din viața ei: fiul ei, David și partenerul ei.

Torturi, multe flori, o groază de urări, prietni și colegi aproape. Ce-și putea dori Andreea Mantea mai mult de ziua ei. Surprizele s-au ținut lanț încă de la primele ore ale dimineții, iar vedeta s-a arătat extrem de recunoscătoare pentru absolut tot.

Citește și: Mirela Vaida și soțul ei au aniversat 11 ani de căsnicie:„Sărbătoresc cum știu mai bine'. Ce cadou a primit prezentatoarea

Va multumesc din tot sufletul meu pentru toate mesajele! Sunteti minunati! Sunteti langa mine mereu, indiferent de situatie si asta ma copleseste! Va multumesc si va doresc din tot sufletul meu, tot binele din lume!„, a transmis ea pe rețelele de socializare.

Citește și: Andreea Mantea vorbește despre perioada petrecută în Turcia și motivul revenirii în România:„Mi-am dorit mult ca David să…'

Surpriza iubitului misterios pentru Andreea Mantea

Dintre toate surprizele, de departe cea mai spectaculoasă a fost cea pregătită de iubitul misterios.

Vedeta de la Kanal D a fost surprinsă cu zeci de trandafiri albi, puși în toate colțurile casei. Fiul prezentatoarei, David, a ajutat pentru ca surpriza pentru mama lui să fie perfectă. În complicitate, totul a ieșit ca la carte. pe lângă multitudinea de flori, vedeta a primit și un tort cu un mesaj special: „Pentru că te iubesc'.

Andreea-Mantea-1-1Andreea-Mantea-1-1

Citește și: Răzvan Simion a ieșit la o nouă întâlnire.După despărțirea de Lidia Buble, prezentatorul TV e în căutarea unei noi iubite

Toate aceste detalii indică faptul că lucrurile stau excelent între ei, mai ales că deja au existat speculații cum că cei doi ar fi oficializat relația.

În plus, Andreea Mantea a dezvăluit că unul dintre visurile sale este să aibă o familie numeroasă, astfel că nu este exclus ca în curând să avem parte de o surpriză din partea prezentatoarei.

„La un moment dat, să am o familie numeroasă a fost singurul meu vis! Însă, odată cu trecerea anilor, a intervenit mâna sorţii, fiecare om are viaţa scrisă diferit. Am ajuns la concluzia că este pur şi simplu cum vrea Dumnezeu', a spus Andreea Mantea pentru Click.

Citește și: Fosta iubită a lui Costi Ioniță divorțează.Și-a acuzat soțul că a vrut să o omoare

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton