Andreea Lodbă de la Survivor s-a întors în România. A fost așteptată de iubit la aeroport

 Cica Cristina
.

Andreea Lodbă a fost eliminată de la Survivor, iar acum Faimoasa a revenit în România. Actrița a fost așteptată de către iubitul ei la aeroport, dar și de către o parte dintre colegii din „Moldovenii'. A avut parte de o primire călduroasă și a făcut primele declarații la cald după întoarcearea din Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Lodbă este ultima concurentă eliminată de la Survivor, din echipa Faimoșilor. Ea s-a întors în România și a avut parte de o primire așa acum se cuvine. Colegii din „Moldovenii' au așteptat-o la aeroport pentru a o felicita pentru parcursul ei. De asemenea, o altă persoană importantă care nu putea lipsi în momentul revenirii sale a fost iubitul ei.

Andreea-Lodbă-1Andreea-Lodbă-1

Andreea Lodbă a revenit în România

Bărbatul a așteptat-o cu un buchet mare de flori și a sărutat-o cu patos în momentul în care și-a revăzut partenera după atâta timp. Precum era de așteptat, tânăra nu și-a putut stâpâni lacrimile de fericire.

Andreea Lodbă a ținut să spună câteva cuvinte despre ceea ce a însemnat experiența Survivor pentru ea. Chiar dacă a fost extrem de grea, Faimoasa a catalogat-o drept cea mai frumoasă experiență de până acum.

„Survivor a fost cea mai grea, dar totodată cea mai frumoasă experiență pe care eu am trăit-o până acum(..) Faptul că am făcut sport în decursul vieții consider că m-a ajutat foarte mult. Nu știu cum s-a văzut de acasă, dar eu am simțit că am un avantaj pe traseu, în față adversarelor mele. Dezavantajul pe care eu l-am simțit și care cred că s-a văzut, a fost, uneori, la final', a declarat Andreea Lodbă de la Survivor.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă iubitul Andreei Lodbă de la Survivor

Citește și: Andreea Lodbă, eliminată de la Survivor:„Nu am reușit să demonstrez la fel de mult ca ei

Citește și: Survivor 4 iunie. Albert se accidentează grav:„Am călcat strâmb rău de tot'

Citește și: Șerban Huidu se retrage de la Cronica Cârcotașilor!„Ceea ce aveam eu de demonstrat s-a cam încheiat'

Andreea Lodbă, primele declarații pe aeroport despre experiența Survivor

Întrebată care a fost cel mai greu traseu pentru ea, Andreea Lodbă aprecizat că cele mai dificile i s-au părut cele cu tobogane. De asemenea, lipsa mâncării a constituit o problemă greu de depășit.

„Cel mai greu traseu pentru mine a fost cel de la tobogan. Cel de pe lac nu spun că m-a avantajat, însă era oarecum mai ușor pentru mine. Toboganul îmi crea de fiecare dată probleme la ieșire. Când ajungeam și vedeam că în ziua respectivă aveam toboganul, era cel mai urat lucru pentru mine. Știam că o să îmi pună probleme și nu îmi doream lucrul asta.

Cel mai greu lucru a fost faptul că nu am avut mâncare, nu aveam nicio sursă în afară de junglă. Ne „băteam” pe un singur mango, asta era că un fel de deșert. Trebuia să mergem să ne găsim cocoș, eventual îl prăjeam pentru a-i schimbă gustul. Cel mai greu e lupta cu foamea în Survivor', a mai spus Andreea Lodbă, la aeroport.

Ce planuri are Andreea Lodbă după Survivor

În ceea ce privește planurile sale după Survivor, Faimoasa a precizat că urmează să-și revadă familia și persoanele dragi, iar apoi se va întoarce pe platourile de filmare.

„Mă voi întoarce acasă la ai mei, la sora mea. O să petrec câteva zile cu ei și pe urmă mă joi întoarce la filmări', a conchis Andreea Lodbă de la Survivor.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Captura YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton