Andreea Esca și familia, așa cum nu i-ai mai văzut! Foto adorabile cu Alexia Eram și Aris Melkior de acum 16 ani. EXCLUSIV!

 Oana Popoiag
.
Andreea EscaAndreea Esca

Andreea Esca are motive de sărbătoare. Fiul ei, Aris Melkior, a împlinit 16 ani, ocazie cu care vedeta a postat pe Instagram un mesaj deopotrivă emoționant și amuzant. Iată cum arăta fratele mai mic al Alexiei Eram în urmă cu 16 ani, când era un bebeluș de doar câteva luni, într-o ședință foto adorabilă pentru VIVA!, cu sora și părinții săi.

Andreea Esca are multe motive pentru care să fie mândră, dar cele mai mari realizări ale sale rămân tot cei doi copii pe care îi are cu Alexandre Eram, Alexia (18) și Aris Melkior, care tocmai a împlinit 16 ani. Ocazie cu care prezentatoarea Știrilor Pro Tv a postat pe Instagram un mesaj emoționant de 'la mulți ani' pentru fiul ei.

'Îmi amintesc perfect cum speram să fie Leu:), să nu iasă Rac, pentru că nu voiam să fie prea sensibil, să sufere ușor .. .Și a venit printre primii Lei, pentru că medicul meu avea treabă mai spre sfârșitul săptămânii :))) . Aris nu se grăbea. Era clar că trebuia să fie un adevărat Leu. Care nu se grăbește! Trăiește totul pe îndelete, cu poftă și bucurie. Te cucerește și te învârte pe degete, încet și sigur… Iar tu știi asta, dar nu-i poți rezista. Așa e Aris! N-ai altă opțiune decât să-l iubești chiar și când te scoate din minți! Și el știe asta! Șah-mat!  La mulți ani, Aris Melkior!', a scris Andreea Esca.

În urmă cu 16 ani, pe vremea când Aris abia se născuse, iar Alexia, acum majoră, avea nici trei ani, VIVA! a realizat o ședință foto cu întreaga familie.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Brigitte şi Florin Pastramă, SCANDAL în luna de miere. Replici spumoase între tinerii însurăței: „Lasă paharul că te trimit acasă! Tu ești copilul lui Dumnezeu'

Maia Morgenstern, transformare spectaculoasă de look pentru serialul „Sacrificiul'. E prima oară când apare așa!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton