Andreea Berecleanu și soțul ei au fost nași de cununie. Cine sunt finii lor

 Mirea Roxana
.

Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, au fost nași de cununie, în weekend. Cei doi s-au aflat pentru prima dată în postura aceasta și ce-i drept, au radiat de fericire. În plus, rochia pe care a purtat-o prezentatoarea TV a fost una absolut superbă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul estetician Constantin Stan, au fost nași de cununie, în weekend. Cei doi au fost fericiți să se afle, pentru prima dată, în această postură. Prezentatoarea TV a îmbrăcat o rochie superbă pentru marele eveniment. Rochia elegantă, cu un umăr gol i-a venit excelent vedetei și i-a pus în evidență silueta de invidiat.

211121658_355671285917866_4953004372886048508_n211121658_355671285917866_4953004372886048508_n

În plus, Andreea Berecleanu a avut și un buchet de flori superb. Buchetul de nașă a fost realizat din flori de culoare lila, în special trandafiri şi bujori. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sf. Spiridon cel Nou. De asemenea, finii Andreei Berecleanu au avut parte și de ploaie în cea mai specială zi din viața lor, dar soarele le-a surâs ulterior.

Citește și: Adi Nartea a avut o tumoare la cap:„Mi-au spus că voi rămâne desfigurat'

Citește și: Cum și-a cunoscut actorul Costel Constantin soția, în urmă cu 50 de ani:„M-am dus direct la masa lor'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a confirmat Anda Adam că are o relație, deși e încă măritată.Ce declarație i-a făcut bărbatului misterios

Citește și: Vedetele care au picat Bac-ul.Ce materii le-au pus în dificultate

Andreea Berecleanu și soțul ei au fost nași de cununie

Andreea Berecleanu le urează finilor ei să aibă o viață lungă împreună și de multă fericire. „Şi nunta… de ieri. Slujba de la Biserica Sf. Spiridon cel Nou, petrecerea de după, ploaia cu găleata, apoi soarele puternic, energia invitaţilor, muzică senzaţională, totul a fost emoţie. Fericire şi viaţă lungă finilor noştri iubiţi, Anita Panait şi Victor Huzum!', a scris Andreea Berecleanu pe Facebook, în dreptul imaginilor pe care le-a publicat.

Andreea Berecleanu a publicat imagini de la nuntă și pe Instagram, în dreptul cărora a scris următoarele cuvinte emoționante: „Dragostea nu piere! Si e mai puternica decat orice si mai presus de orice!' Sunt vorbele preotului Mihai Pavel de la Biserica Sf Spiridon cel Nou. Noi, nasii Anitei si ai lui Victor stim ca aceasta este esenta vietii de cuplu si a unui drum impreuna! Sa fiti fericiti mereu! Va iubim!', a scris Andreea Berecleanu pe Instagram.

De când o cunoaște Andreea Berecleanu pe fina ei

Andreea Berecleanu a povestit că o cunoaște pe fina ei încă de când aceasta avea doar 10 ani, iar peste un alt deceniu, s-au reîntâlnit. Prezentatoarea TV a mai dezvăluit că Anita și-a dorit mult ca ea să îi fie nașă.

Va dati seama ca o stiu pe Anita Panait de cand avea vreo 10 ani? Ne-am reintalnit cand avea 20 si de atunci suntem nedespartite. Si daca a visat la ziua casatoriei ei, a visat-o langa un barbat ca Victor Huzum si alaturi de mine, ca nasa. Si de familia mea alaturi, mereu. Astazi a fost cununia civila, atat de elegant petrecuta si de frumos, chiar si asa, in conditiile vremurilor pe care le traim. Ce e important? Ca lumea iubeste, ca familia conteaza, ca parintii si bunicii sunt fericiti, ca 2 oameni se uita unul la celalalt si nu mai e nevoie de nimic altceva. Poate doar un DA spus ferm astazi de amandoi si de noi in gand, toti cei care ii iubim. La multi ani!', a scris Andreea Berecleanu, după ce a avut loc cununia civilă.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton