Andreea Berecleanu și Amalia Enache la o ședință de aromaterapie

 Oana Popoiag
.
Ada CondeescuAda Condeescu

Într-o atmosferă pariziană, vedetele au avut parte de un brunch ca în filmele franțuzești și de un răsfăț multdorit, experimentând aromaterapia și  uleiurile esențiale într-o sesiune de masaj.

Poate că nu întâmplător, la evenimentul de lansare în România a unor produse axate pe aromaterapie și ingrediente botanice au luat parte vedete al căror stil foarte alert de viață cere un pic de răsfăț din când în când.

Andreea Berecleanu a lăsat preț de câteva ore deoparte munca de televiziune și antreprenoriatul, Amalia Enache, prezentatoare tv și mama unei fetițe care în august va împlini un an, și-a permis un moment de răsfăț, la fel ca și actrița Ada Condeescu, care a afișat un look foarte fresh cu ajutorul unui ruj corai.

Vedetele au testat serurile, cremele și uleiurile esențiale Darphin, disponibile în România prin Sephora, în cadrul unui brunch de inspirație pariziană, la restaurantul Casa Veranda Frumoasă.

 

Oana Popoiag

Foto PR

Citește și:

Cum reușește Andreea Berecleanu să arate atât de bine la 42 de ani!

Amalia Enache a dezvăluit că a avut nevoie de terapie

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton