Andreea Berecleanu, schimbare de look. Cum arată prezentatorea TV cu breton

 Stamen Diana
.

Andreea Berecleanu a lăsat pe toată lumea fără cuvinte atunci când a ales să facă o schimbare de look. Prezentatorea de la Observator și-a făcut breton, iar reacțiile celor din jur au fost total neașteptate.

Andreea Berecleanu nu este adepta schimbărilor radicale, însă de data aceasta a făcut o alegere care a stârnit multe reacții în rândul familiei sale. Prezentatorea TV a povestit cum au reacționat copiii ei, dar și soțul său când au văzut-o cu breton.

'Copiii: Mama, sper ca nu e definitiv! Constantin: Iubito, esti sigura? Mama: Esti mai tanara cu 15 ani! Prietena: Iti sta bine, imi trebuie timp. La Ciociara.
Asa ca, am scos bretonul aplicat dupa o ora. Am apucat sa ma bucur de cealalta varianta a mea foarte putin, mi-am dat seama ca m-am obisnuit sa am fruntea libera, dar m-am jucat impreuna cu Georgiana si am experimentat. Atat de spontan si de firesc. De ce nu?', a scris Andreea Berecleanu pe una dintre rețelele de socializare.

Vedeta de la Antena 1 a renunțat rapid la această schimbare de look și și-a dat seama că tot mai mult îi place vechea coafură.

FOTO: Instagram, Facebook

Andreea BerecleanuAndreea Berecleanu

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton