Andreea Berecleanu revine în televiziune? Știrista ar fi în negocieri cu un post TV important: "Am avut invitații la discuții"

 Cica Cristina
.

Vestea că Andreea Berecleanu pleacă după 17 ani de la Antena 1 a picat ca un trăsnet pentru toată lumea! A stat departe de de televiziune timp de zece luni, însă este posibil să ia în calcul o revenire. Iată cu ce post de televiziune s-ar afla în negocieri!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Berecleanu își anunța plecarea de la Antena 1 la mijlocul lunii februarie. Vedeta a fost înlocuită de Alessandra Stoicescu la Observatorul de la ora 19:00.

„Am stat 17 ani in Antena 1 pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest. Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea.

Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani. Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dv si un jurnalist cu credibilitate.

Citește și: Cu ce se ocupă Andreea Berecleanu după ce a renunțat la televiziune:”Am toată ziua plină și nu-mi lipsește nimic!” Cum au reacționat soțul și copiii ei, când și-a dat demisia

Ce face Andreea Berecleanu, după ce a decis să părăsească Antena 1. Ea și soțul ei au închis clinica de estetică:„Nu este o prioritate în a face o mărire de sâni sau o operație estetică la nas'

Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erati telespectatori ai Antena 1, ati ales Observatorul de dragul meu. Aceasta incredere inseamna enorm pentru mine. Asa cum nu ma dezic de principiile mele, nu ma voi dezice nici de voi! Ne vom intalni, cu siguranta! Cu dragoste, a voastra, Andreea’, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

Andreea Berecleanu: „Trebuie să mă convingă de un produs curat”

Totuși, se pare că vedeta nu s-a închis opțiunii de a reveni în televiziune și este posibil să o revedem curând pe micul ecran. Se pare că vedeta s-ar afla în negocieri cu Prima TV, televiziune ce a fost preluată de Adrian Tomşa chiar anul acesta, potrivit fanatik.ro.

Indiferent de decizia profesională care ar însemna o colaborare nouă un prim anunț îl voi face pe paginile mele personale de Instagram și Facebook. Am avut invitații la discuții de când am demisionat din Antenă, dar nu m-a interesat subiectul revenirii mele. Dacă se vor schimba planurile, asta înseamnă că cineva trebuie să mă convingă de un produs curat', a spus Andreea Berecleanu pentru sursa citată.

Andreea-Berecleanu-1Andreea-Berecleanu-1

Citește și: Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea:„Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună' / EXCLUSIV

Gabi Bădălău iubește din nou. Mesajul controversat în care își atacă fosta soție:„Dacă te-a trădat o femeie…'

Schimbări la Prima TV

Dacă va accepta să lucreze la Prima TV, Andreea Berecleanu ar urma să o înlocuiască pe Livia Graur de la jurnalul de știri Focus 18.

Reamintim că în ultima perioadă la Prima TV au avut loc o serie de schimbări. Dintre acestea, cea mai notabilă este că Bebe Cotimanis va fi noua voce a postului, după ce a renunțat la PRO TV după 25 de ani.

De asemenea, Roxana Hulpe este noua prezentatoare la Focus 18, în locul lui Saizu Nichi-Marius.

Sursa foto: Facebook, Instagram, arhiva TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton