Andreea Berecleanu, din nou pe micul ecran după ce și-a dat demisia de la Antena 1. La ce televiziune concurentă va apărea: ”Am filmat pentru...”

 Stamen Diana
.

Vestea că Andreea Berecleanu și-a dat demisia de la Antena 1 a luat pe toată lumea prin surprindere. Fosta prezentatoare a Observatorului a revenit pe micul ecran, însă de data aceasta la Kanal D, postul concurent.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Este prima apariție la TV a vedetei după ce a anunțat că nu va mai face parte din echipa Antenei 1. Andreea Berecleanu va apărea în curând la Kanal D, unde a filmat un interviu alături de fiica ei, Eva, pentru emisiunea Teo Show.

'Am filmat pentru colegii de la Kanal D. Cu cine? Așa cum se vede din fotografii, cu Eva, fiica mea. Am vorbit despre viața în această perioadă, pre și post izolare, de reluarea activităților de zi cu zi, am răspuns tuturor întrebărilor puse de Mădalina Lambriloc cu multă decență și experiență. În curând, la Teo Show! 💙', a anunțat Andreea Berecleanu.

Este pentru prima dată când fosta prezentatoare TV poate fi văzută la un alt post de televiziune după mulți ani. Andreea Berecleanu și Eva vin cu declarații interesante despre viața pe care au avut-o în ultimele luni. Fiica vedetei a moștenit frumusețea mamei sale, iar Eva este pasionată de make-up.

Citește și: Ce frumoasă este fiica Andreei Berecleanu! La 18 ani, Eva Zaharescu s-a transformat într-o tânără incredibil de sexy: ce imagini hot a postat pe Instagram

Ce face Andreea Berecleanu de când și-a dat demisia de la Antena 1

Andreea Berecleanu a oferit un interviu în exclusivitate pentru revista VIVA!, în care a povestit în detaliu despre viața ei din ultimele luni, de când și-a dat demisia de la Observatorul Antena 1.

Andreea-Berecleanu-a-filmat-pentru-Teo-Show-Kanal-D-2Andreea-Berecleanu-a-filmat-pentru-Teo-Show-Kanal-D-2

Cum este să privești televiziunea ca spectator? Cum a fost, pentru tine, postura de spectator, în aceste câteva săptămâni de când n-ai mai apărut pe micul ecran?

Eu nu am fost în ultimii ani o telespectatoare a posturilor românești, cu excepția unor show-uri de divertisment. Și asta la început, până să fie toate la fel. Am ce să văd însă la posturile internaționale, apoi sunt canalele nișate, filme de văzut, cărți de citit… Și da, am fost spectator de teatru, lucru pe care mi-l permiteam doar în weekend, din cauza programului de știri de luni până vineri. Acum nu mai ratez aproape nimic.

Citește și: Andreea Berecleanu, punct și de la capăt. Totul despre viața ei, după ce și-a dat demisia de la Antena 1: „Nu prea îmi fac planuri, deși mă gândesc la viitor”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton