Andreea Berecleanu a încercat fără succes toate dietele din lume! Cum a reușit să câștige lupta cu kilogramele

 Oana Popoiag
.
Andreea Berecleanu dietăAndreea Berecleanu dietă

Andreea Berecleanu va împlini la sfârșitul lui martie 44 de ani, însă, paradoxal, pare că acum se află în cea mai bună formă fizică a sa. Vedeta a recunoscut recent că a dus dintotdeauna o luptă cu kilogramele și că a încercat toate dietele din lume. Într-un final, a găsit dieta perfectă, iată în ce constă!

La aproape 44 de ani, Andreea Berecleanu se află în cea mai bună formă a sa de până acum, ba chiar am îndrăzni să afirmăm că arată mult mai bine acum decât în urmă cu 15 ani.

Ce dietă a funcționat la Andreea Berecleanu

Știrista nu a ajuns, însă, ușor, la acest rezultat, silueta de acum fiind obținută în urma a numeroase diete eșuate. Într-un final, după ce a încercat absolut tot, vedeta a găsit formula perfectă, așa cum a declarat pentru Observator: 'Am încercat tot timpul să găsesc un echilibru alimentar. Ca toate femeile, am ţinut și eu foarte multe diete. Chiar acum vreo 10, 12 ani l-am cunoscut pe Michel Montignac, atunci cand a venit la București. I-am luat un interviu și am fost fascinată de punctul lui de vedere si de dietă. Avea un punct de vedere foarte interesant. La femei, nu caloriile sunt problema, ci poate viața sedentară și, mai ales, influența hormonilor. La hormoni este problema și cred că toata lumea ar trebui să țină cont de asta. Ne referim la hormonii unei fete de 15 ani, 20 de ani, unei femei de 30, 40, 50 si asa mai departe. Am trecut prin toate dietele, am tinut dieta Beyonce, dieta daneză, dieta indiană, toate tipurile… M-am regăsit foarte bine într–o dietă care e, de fapt, un stil de viață. Dieta trebuie să ne fie un stil de viață. Practic, să mâncăm mai puțin cantitativ, dacă se poate cât mai puțin dulce, să folosim în loc de zahăr orice altceva și să mâncăm sănătos. Dieta oloproteică sau dieta ketogenică sunt dietele la care am recurs eu. Știți ce beau eu la micul dejun? O cană cu apă călduță și ulei de cocos'

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Ultimele zile ale Simonei Gherghe la 'Acces Direct'. Prezentatoarea TV și-a anunțat plecarea: 'Eu o să mă retrag…'

O mai ții minte pe Andreea Spătaru, prima asistentă de la „Neața cu Răzvan și Dani'? Uite cum arată acum!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton