Andreea Bănică și-a cumpărat un apartament cu banii câștigați de la Playboy: ”A fost o sumă destul de mare”

 Cruceru Cristina
.

Andreea Bănică și-a cumpărat un apartament cu banii câștigați din Playboy. Celebra artistă a pozat erotic, acum mulți ani, în cunoscuta revistă Playboy. La acea vreme, cântăreața s-a ales cu o sumă mare de bani, cu care și-a cumpărat un apartament. Vedeta a povestit, recent, cum a ajuns să pozeze dezbrăcată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. Vedeta se bucură de un succes enorm, având o carieră de invidiat pentru care a muncit foarte mult. Este mereu cu zâmbetul pe buze și are umorul la ea, însă puțină lume are idee prin ce clipe dificile a trecut de-a lungul timpului. Artista a povestit abia acum câteva episoade, mai puțin plăcute, din viața ei.

Andreea-Banica-4Andreea-Banica-4

Artista și-a adus aminte de un episod din trecutul ei, când tatăl și Lucian Mitrea, actualul soț, au îndemnat-o să pozeze pentru Playboy. La acea vreme, Andreea Bănică a ezitat mult, însă a acceptat ulterior, pentru că avea nevoie de acei bani. Cântăreața și-a cumpărat un apartament din banii câștigați în urma acelui pictorial erotic.

Citește și: Ce relație există între Andreea Bănică și fiica ei adolescentă: „Când se va îndrăgosti, nu pot să-i spun nu”

Citește și: Cadoul de zeci de mii de euro pe care l-a primit Andreea Bănică: 'Mi-am dorit tare mult'

Citește și: Certificatul de virginitate, interzis de ONU, dar eliberat de medicii români. „Fata care este obligată să parcurgă examinarea poate cere ajutorul, sunând la 112'

Citește și: Lovitură neașteptată pentru sora Denisei Răducu, în scandalul pentru moștenire: 'Tot noi trebuie să plătim'

Andreea Bănică și-a cumpărat un apartament cu banii câștigați din Playboy

La începutul carierei sale, în 2001, când era în plină ascensiune, Andreea Bănică a pozat în „Playboy', revistă pentru bărbați.

Cred că aș arăta mai bine acum! Dacă soțul meu ar spune «da», mi-ar fi mai ușor să spun «da». La vremea aceea, am spus «da» pentru bani. A fost o sumă destul de mare, 10.000 de dolari, mulți bani pe atunci. Au fost niște bani căzuți din cer.

Abia m-au convins Lucian (n.red. – iubitul de atunci, soțul de acum) și tatăl meu să pozez pentru această revistă. Tata, de fapt, a venit cu primul număr din Playboy, cu Dana Săvuică, și mi-a spus: „Dacă vreodată ți se va oferi ocazia să pozezi în această revistă, te rog, tată, să pozezi!'. L-am făcut în toate felurile, cum să mă vezi tu, tatăl meu, dezbrăcată în această revistă! Lucian mi-a promis marea cu sarea, mi-a promis că nu va fi acolo decât el și fotograful', a povestit Andreea Bănică, în emisiunea moderată de Denise Rifai.


Andreea Bănică: 'Mergeam cu capul în pământ'

Andreea Bănică a mărturisit că i-a fost foarte rușine, după ce a apărut revista pe piață. „Mi-au scos bikini în photoshop, atât de mare era rușinea mea. Când a apărut revista, mergeam cu capul în pământ, nu mi-a plăcut coperta. Au vrut ei să facă acea copertă, eu nu mi-am dorit-o, nu-mi plăcea acea poziție, mă uitam strâmb, nu mi-a plăcut deloc. Mi-a fost rușine. Dar acei bani au fost importanți în viața mea. Cea mai mare parte din bani a unui apartament pe care-l am și azi și de care mă bucur', a mai spus vedeta.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton