Andreea Bălan și Tiberiu Argint, primul sărut în public. Cum au fost surprinși la o terasă în Capitală

 Cica Cristina
.

Andreea Bălan și-a refăcut viața alături de Tiberiu Argint, după separarea de tatăl fetițelor sale. Vedeta a susținut recent că l-a iertat pe George Burcea, iar liniștea pare să domnească în viața frumoasei artiste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan pare că trece prin cea mai bună perioadă a vieții ei. Vedeta s-a liniștit după separarea de George Burcea și pare că soarele a răsărit pe strada ei. Nu mai este un secret pentru nimeni că iubește din nou și că Tiberiu Argint este bărbatul din viața ei.

Andreea-Balan-1Andreea-Balan-1

Cei doi evită să se afișeze împreună, însă de data aceasta nu s-au putut abține și s-au sărutat pentru prima dată în public. Imaginile cu cei doi au fost surprinse de paparazzi wowbiz.ro, care au fost difuzate la Teo Show.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, sărut în văzul tuturor

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au întâlnit la o terasă în Capitală, unde s-au simțit extrem de bine unul în compania celuilalt. Cei doi au zâmbit pe tot parcursul întâlnirii și chiar s-au sărutat în văzul tuturor, semn că le merge mai bine ca oricând.

Cei doi îndrăgostiți s-au privit îndelung, s-au ascultat unul pe celălalt și au petrecut un timp de calitate împreună. Zâmbetul de pe chipurile lor a spus tot.

Citește și: Gesturi tandre între Raluka și Pepe. Cum au fost surprinși împreună:„Iubire…'

Citește și: Cum e relația dintre Andreea Bălan și George Burcea la 1 an după începerea divorțului: „L-am iertat”

Citește și: Cum au reacționat Andreea Bălan și Tiberiu Argint după ce s-a zvonit că s-au despărțit.Fotografia care spune tot despre relația lor!

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea!Solista cere plata pensiei alimentare retroactiv și custodia fetițelor

Andreea Bălan: „Am zis că mă văd căsătorită'

Andreea Bălan a lăsat trecutul în urmă, și-a iertat fostul soțde dragul fetițelor sale și acum nu exclude posibilitatea de a spune „da' încă o dată.

„Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile.

Am zis că mă văd căsătorită. Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine’, a declarat Andreea Bălan în urmă cu ceva timp.

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea

În ciuda neînțelegerilor dintre ei, vedeta susține că nu regretă căsnicia cu George Burcea, dat fiind că în urma acesteia au rezultat cele două fetițe ale lor: Ella și Clara.

„Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia că eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct.

Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate. Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc‘, a spus Andreea Bălan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton