Andreea Bălan spune adevărul problemele în căsnicie: ”Nu mi-am dorit să fiu o mamă singură” | EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

Ultimul an din viața Andreei Bălan a fost plin de încercări. Când totul părea că merge ca pe roate în viața ei, artista a primit o lovitură neașteptată chiar din partea soțului ei. Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, iar șansele de a se împăca sunt aproape zero.

În urmă cu un an, pe 4 martie, Andreea Bălan suferea un stop cardio-respirator chiar în momentul în care o aducea pe lume pe Clara, cea de-a doua ei fetiță. Din acel moment, viața artistei a fost resetată, spune ea. Inima Andreei Bălan s-a oprit pentru câteva secunde, însă medicii au reușit să o readucă la viață.

George Burcea a fost în acele momente alături de soția lui și a fost o lovitură grea pentru amândoi. Actorul a văzut cu ochii săi cum mama fetițelor sale făcuse stop cardio-respirator pe masa de operație. După acest moment terifiant au urmat doar clipe de fericire pentru cei doi, asta până când într-o zi când căsnicia lor s-a terminat. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în urmă cu 6 luni, iar tot atunci a avut loc și botezul micuței Clara. De la o nuntă ca-n Paradis s-a ajuns la divorț.

Andreea Bălan nu s-a gândit niciodată că s-ar putea despărți de tatăl fetițelor sale. Artista este acum o mamă singură, iar George Burcea vine doar în vizită. Ruptura dintre cei doi a fost neașteptată și a luat pe toată lumea prin surprindere. Probabil a fost o surpriză și pentru vedetă, pentru că nu se aștepta să divorțeze la nici măcar un an de la nuntă.

Citește și: Ruptura este definitivă.Ce i-a spus George Burcea Andreei Bălan înainte să plece din casa ei

Artista își cântă suferința, iar astăzi a lansat o piesă care se numește 'Inimă de fier'. Prin muzică, Andreea Bălan încearcă să-și vindece rănile și să-și ia gândul de la problemele cu care se confruntă acum.

'Melodia Inimă de fier este o piesă despre puterea de a te ridica și de a merge mai departe ori de câte ori viața te încearcă. Nebunia și viteza de azi ne fac de multe ori să ne pierdem în detalii nesemnificative și să uitam că, de fapt, importantă e fericirea. La fericire putem ajunge doar dacă înțelegem că viața, cu bune și mai puțin bune, e frumoasă atunci când iubești și esti iubit.

Eu am trăit într-un an cât alții în 10. Nașterea Clarei, stopul cardiac, revenirea pe scenă, nuntă, concerte și apoi separarea. Este foarte greu să existe acest rollercoaster emoțional și nu e ușor de gestionat. Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură și nu mi-am dorit acest lucru.

Piesele de genul acesta sunt terapeutice și pentru mine, nu doar pentru public. Inima de fier mă ajută să accept ceea ce nu pot controla și să înțeleg că așa e viata, imprevizibilă. Nu avem ce face decât să mergem înainte cu speranța că într-o zi va fi mai bine', a declarat Andreea Bălan, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Andreea Bălan este ajutată de mama ei să treacă peste despărțire

Nu este deloc ușor pentru nicio femeie să rămână singură cu doi copii. Andreea Bălan are norocul ca mama ei să fie lângă ea și să o sprijine în orice moment. Mama artistei are grijă de fetițe atunci când ea se află la concerte sau trebuie să fie prezentă la diferite evenimente mondene.

Despărțirea de tatăl fiicelor sale este dureroasă, iar Andreea Bălan are nevoie de un om pe care se poate baza necondiționat. Orice durere parcă este alinată, atunci când ființa care ți-a dat viață este lângă tine.

Andreea Bălan nu s-a gândit vreodată că va ajunge să fie o mamă singură, însă acum trebuie să fie puternică. Micuțele Ella și Clara nu trebuie să simtă tristețea mamei lor și nici să aibă de suferit în urma divorțului.

'Nu mi-am dorit să fiu o mamă singură și încerc să mă adaptez situației. Tot ceea ce fac este pentru binele fetițelor mele. Important este ca ele să nu simtă nimic din ce se întâmplă și să fie fericite.

Mama mea este cel mai bun sprijin în această perioadă. Ca de altfel, mama a fost prezentă din prima zi de viață a Ellei si a ajutat la creșterea lor zi de zi', ne-a mai spus Andreea Bălan.

Citește și: Andreea Bălan, mărturisiri neașteptate despre George Burcea:'El este cel care nu-și mai dorește familia'
George-Burcea-Andreea-Balan-fetite-4George-Burcea-Andreea-Balan-fetite-4

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton