Andreea Bălan, dublă lovitură pentru George Burcea. Artista vrea divorț la tribunal și custodie exclusivă a fetițelor: ”Nu renunță la nimic". Ce se va întâmpla cu bunurile familiei

 Stamen Diana
.

Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea este departe de a se încheia. Artista îi pregătește tatăl fetițelor sale o lovitură cruntă. Andreea Bălan vrea custodie exclusivă a celor două fetițe.

Divorțul vedetei a fost o surpriză pentru toată lumea, mai ales că ei dădeau de înțeles că totul în căsnicia lor este lapte și miere. Andreea Bălan i-ar mai fi dat o șansă soțului ei după ce a plecat de acasă, însă acesta nici nu mai vrea să audă de o posibilă împăcare.

Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe, Ella și Clara. Acum, micuțele locuiesc împreună cu mama lor, iar tatăl lor vine în vizită de câte ori vrea și poate.

Artista vrea să ceară custodia exclusivă a celor două fetițe, iar George Burcea să aibă un program fix de vizită. Andreea Bălan nu vrea să renunțe nici la pensia alimentară pe care actorul trebuie să o dea micuțelor, potrivit Cancan.

Cât despre lucrurile materiale, Andreea Bălan nu vrea să-i lase nimic tatăl fetițelor sale. Vila, mașina și bunurile materiale au fost luate din banii artistei, în urma concertelor pe care le susținea.

„Va cere custodia exclusivă. Vrea să rămână cu vila, bunurile și mașina, nu renunță la nimic', au dezvăluit surse pentru Cancan.

George Burcea este foarte atașat de fiicele sale, chiar dacă relația cu Andreea Bălan a luat sfârșit și sunt în război. Se pare că actorul nu stă degeaba și ar fi luat legătura cu un avocat bun pentru a pune la cale un plan de bătaie atunci când va începe procesul.

Citește și: Andreea Bălan a trăit până la 35 de ani cât alții într-o viață! Cele 6 traume care i-au marcat existența: 'Când toate păreau bune și frumoase, pac, am rămas fără soț'

FOTO: Facebook

Andreea-Bălan-divortAndreea-Bălan-divort
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton