Andreea Bălan împlinește azi 36 de ani! Artista trece prin momente dificile, dar își păstrează zâmbetul pe buze: "Fericirea înseamnă zâmbetele copiilor mei!"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Andreea Bălan împlinește astăzi 36 de ani! Artista a trecut în ultima perioadă prin momente dificile, printre care se numără și procesul unui divorț dureros. Cu toate acestea, își păstrează zâmbetul pe buze de dragul fiicelor sale, care îi aduc și fericirea cea mai mare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Povestește-mi  o  întâmplare /  un moment din ultimele luni în care ai simțit pur și simplu că nu mai poți… Ce s-a întâmplat și cum reușești mereu să te pui pe picioare și să o iei de la capăt?

Nu există „să nu mai pot. Chiar dacă am zile mai proaste, le iau ca atare și îmi spun că „mâine mă voi simți mai bine. Am puterea să mă repun pe picioare și să privesc lucrurile în ansamblu. Dacă suntem sănătoși înseamnă că totul e bine, iar restul sunt detalii care vor trece și care pot fi rezolvate. Pentru mine, tot ce contează este ca Ella și Clara să fie fericite și sănătoase.

Citește și: VIVA! de Iunie. Andreea Bălan povestit totul despre divorțul de George Burcea și despre cum e să fii mamă singură, la 35 de ani.

Cât  de  mult  te-au  întărit  aceste evenimente  din  ultimul  an?  Știi cum  se   spune,  că   de   fiecare dată,  într-o  astfel  de  situație, descoperi ceva despre tine. Cum este  Andreea  de  acum  față  de Andreea din… 2018, să spunem?

Andreea de azi față de cea din 2018 este mai înțeleaptă, mai calmă, mai iubitoare și se bucură mai mult de viață și de cei dragi. Sunt într-o continuă evoluție și schimbare.

Când te-ai simțit fericită cu adevărat?

Sunt fericită în fiecare zi, atunci când Ella îmi spune că mă iubește, iar Clărița mă strânge în brațe și vrea să stea numai cu mine.

Ce înseamnă pentru tine fericirea, acum?

Fericirea înseamnă zâmbetele copiilor mei.

Citește și: Unii o critică, alții o adoră! Ce spune Delia despre silueta ei și despre glumele care se fac pe seama poftei sale de mâncare:”Nu sunt adepta unui regim de slăbire. Încerc să…”/ EXCLUSIV

Pentru că ai foarte multe persoane care te admiră și care te urmăresc… Transmite, la final, te rog, un mesaj către femeile care se află într-o situație familială ca a ta…

Le înțeleg perfect și  știu că nu e ușor. Le  pot  spune  că,  după  o  perioadă grea, inevitabil va veni o perioadă și mai bună, trebuie doar să creadă  și să nu renunțe la speranță. Eu cred mult în legea atracției și în gândurile care se materializează  și, pe cât posibil, încerc să gândesc pozitiv și să văd partea plină a paharului. Dacă n-a fost să fie, sigur va veni ceva mai potrivit pentru fiecare dintre noi.

Puteți citi interviul integral în numărul de iunie al revistei VIVA!

Andreea-Balan-2-1Andreea-Balan-2-1

Foto: Marius Bărăgan, Facebook

Citește și: Eugenia Șerban, mărturisiri cutremurătoare despre viața de după cancer:”Urmez în continuare tratament injectabil din 3 în 3 săptămâni”/ EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton