Andreea Bălan despre Keo, la 8 ani de la despărțire: „Privesc această relație recunoscătoare. A fost...”

 Calin Maria Bianca
.

Andreea Bălan, declarații neașteptate despre Keo, la 8 ani de la despărțire. De-a lungul timpului, îndrăgita artistă nu a trecut doar printr-o relație care a lăsat-o cu inima frântă, ci prin mai multe. Una dintre poveștile de dragoste pe care frumoasa blondină nu o poate uita este chiar cea cu Keo. Timp de opt ani s-au iubit cu foc, însă abia acum au ieșit la iveală dezvăluiri incredibile despre ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan, declarații neașteptate despre Keo, la 8 ani de la despărțire. Andreea Bălan este în aceste momente o femeie singură, așa cum chiar ea a declarat de mai multe ori. După divorțul de George Burcea a ales să pună pe primul loc fetițele ei și apoi cariera, restul rămânând în spate. Cu un trecut amoros destul de tumutltuos, artista încă crede în iubirea adevărată.

andreea-balan-si-keo-1andreea-balan-si-keo-1

Acum, Andreea Bălan a ales să fie discretă cu viața sentimentală, însă când vine vorba despre trecutul ei vorbește fără perdea. După ce a spus clar că nu mai are vreo relație cu George Burcea, nici măcar una de amiciție de dragu fiicelor lor, cântăreața a făcut numeroase dezvăluiri despre relație ei din trecut cu Keo.

Citește și: În ce relații au rămas Andreea Bălan și George Burcea, după divorț:'Aleg să mă îndrăgostesc și…'

Citește și: De ce nu și-a refăcut Andreea Bălan viața după divorțul de George Burcea:'Nu e atât de simplu'

Citește și: Dan Negru, despre regretatul Andrei Gheorghe, pe scenă, la Gala TV Mania:”Mi-a spus că se vor rări idioții la televizor”

Citește și: Nicoleta Luciu a semnat cu Antena 1. Ce emisiune va prezenta:”I se pregătește…”

Andreea Bălan, declarații neașteptate despre Keo, la 8 ani de la despărțire

Andreea Bălan și Keo s-au iubit cu foc timp de aproximativ 8 ani. Pe atunci cei doi pozau în cuplul perfect, având de asemenea numeroase planuri împreună. Totul până într-o zi, când artista a aflat că partenerul ei de viață o înșeală. S-au despărțit cu un scandal destul de mare și certuri aprinse, însă cu trecerea timpului, toate aceste lucruri au dispărut și Andreea Bălan vede fosta ei relație cu alți ochi.

Andreea Bălan: 'Keo a fost un mentor'

Fără a se sfii, Andreea Bălan a declarat că, pe atunci, Keo a ajutat-o cu foarte multe lucruri. Pe lângă faptul că-i era iubit, acesta îi era și cel mai bun prieten, cât și 'mentor', așa cum chiar ea l-a numit. Din nefericire, nu a putut trece peste infidelitate, însă privind în trecut este recunoscătoare pentru că l-a cunoscut și pentru tot ce a învățat de la el.

„Keo a fost un mentor. Eu când privesc în urmă privesc această relație recunoscătoare. A fost un stâlp la vremea respectivă și m-a susținut foarte mult. Foarte multe concerte, la vremea respectivă, au fost gândite de la el. Am învățat de el cum să promovez, după ce ne-am despărțit, eu am știut ce să fac', a mărturisit Andreea Bălan în cadrul podcast-ului Vin de-o poveste al lui Radu Țibulcă.

De ce a divorțat, de fapt, Andreea Bălan de George Burcea

Fiindcă tot a venit vorba despre relații și trecut amoros, Andreea Bălan a vorbit și despre George Burcea. Dcaă de Keo s-a despărțit fiindcă a fost înșelată, lucrurile stau diferit în ceea ce ține de tatăl fetițelor. Fără a ezita, artista a explicat că modul în care el se comporta, privind alcoolul și substanțele interzise, plus mai multe discuții cumulate, au făcut-o să ajungă la o astfel de decizie.

„Eu nu am acceptat comportamentul ăsta. Poate de asta mi s-a destrămat și căsnicia de patru luni', a mai spus Andreea Bălan.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton