Andreea Bălan, declarații tranșante înainte de separarea oficială de George Burcea: "Nu se mai poate repara mai nimic. Acum este important ca fiecare să..."

 Cica Cristina
.

Andreea Bălan vine cu noi declarații privind relația cu George Burcea, înainte de separarea oficială după opt luni de la căsătorie. Artista susține că nu se mai poate repara nimic, nu se mai pune problema de a forma din nou o familie, ci important este ca fiecare să-și îndeplinească atribuțiile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Într-un nou episod de vlog pe canalul de YouTube intitulat Depășirea momentelor dificile în familie', Andreea Bălan a încercat să lămurească fanii în ceea ce privește relația pe care o are la acest moment cu George Burcea, tatăl fetițelor sale.

Recunoaște că este greu cu doi copii, însă este recunoscătoare că are parte de ajutor din partea mamei sale și al bonei. Reamintește cât de mult își iubește cele două fetițe și susține că în ceea ce privește relația cu tatăl lor, actorul George Burcea, nu mai este nimic de făcut după patru luni.

Citește și: Dana Rogoz, pe ultima sută de metri cu sarcina:„În momentul acesta am contracții'. Actrița va fi nevoită să facă testul pentru coronavirus înainte de a naște

Nimic nu va mai putea fi ca înainte, relația lor nu se mai poate repara și nu mai există loc de regrete privind pasul făcut. Acum, important este ca el să vină să își vadă fetițele și să nu se îndepărteze de ele.

Andreea Bălan: „Trecând patru luni nu se mai poate rezolva”

Da, nu este ușor să ai doi copii, trei… E greu cu unul, d-apoi cu doi. Dar, este foarte important să fii pozitiv, să ai ajutor și să accepți ajutor în jurul tău. O am pe mama mea, avem și o bonă care vine dimineața. Dar, de la ora trei încocolo, sunt doar eu cu mama până seara târziu și este destul de dificil. Mai ales în această pandemie, a trebuit să le găsim tot felul de activități, nemergând la grădiniță Ella. (…). Dar, este foarte frumos! Eu întotdeauna mi-am dorit doi copii, așa că: mă bucur de ele și le iubesc enorm. Și îmi doresc ca ele să fie sănătoase și fericite. 

Citește și: Bianca Dragușanu și Alex Bodi, o nouă despărțire?Gesturile care i-au dat de gol pe cei doi foști soți

(…). Trecând patru luni nu se mai poate rezolva. Nu se mai poate repara mai nimic și nu cred că am putea să fim ca înainte ca și familie. Acum este important ca fiecare să-și îndeplinească rolul, eu de mama și el cat se poate de tată și să vina să le vadă pe fete. (…)', a spus artista în vlog.

Andreea Bălan: „Nu-mi caut un nou iubit!”

La un moment dat, Andreea Bălan a fost întrebată de o fană cum reușește să treacă peste probleme cu zâmbetul pe buze. Artista a răspuns că nu este ușor, însă în viață există lucuri pentru care merită să fim recunoscători.

Andreea-Balan-1Andreea-Balan-1

De asemenea, a clarificat că la acest moment nu își caută iubit, că are nevoie de timp și că nu ar fi indicat să caute partener imediat ce a ieșit dintr-o relație. Am mai făcut un vlog în care am povestit cum gândesc, că mereu văd partea plină a paharului. Nu este ușor, este foarte greu. Sunt zile și zile, dar este foarte important ca atunci când te trezești dimineața, să te gândești că ești sănătos, sănătoasă, ai copiii sănătoși. Asta este tot ce contează. Apoi, toate greutățile trebuie luate pas cu pas. Și, foarte important, să nu ne lamentăm și să nu ne victimizăm, pentru că orice lucru greu trece. (…). Nu-mi caut un nou iubit! Și nu trebuie să căutăm un nou iubit imediat ce ieșim dintr-o relație. Și nu trebuie să căutăm, în general. (…) Sunt foarte multe relații care se bazează pe dependență emoțională, depresia îți provoacă astfel de momente. Cred că o femeie este cu adevărat înțeleaptă după 35 de ani'.

Citește și: Megan Fox și Brian Austin Green, în pragul divorțului după 10 ani?Actrița, surprinsă în compania unui rapper de 30 de ani

Andreea Bălan face terapie de opt ani și consideră că oamenii ar trebui să se adreseze unui specialist atunci când se simt copleșiți de probleme.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton