Andreea Bălan, condiție pentru George Burcea: "Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin 3-4 ani"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Andreea Bălan trece printr-un divorț dureros! Cu toate acestea, își dorește ca fiicele sale să nu resimtă despărțirea în niciun fel, motiv pentru care și-ar dori ca George Burcea să nu le prezinte fetelor vreo iubită în următorii trei-patru ani, până când Ella și Clara nu vor crește îndeajuns încât să înțeleaga situația părinților lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Ești pregătită pentru momentul în care George le va prezenta fetelor o iubită?

Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni.

Știu că este devreme să te întreb asta, dar Știu că tu ești și foarte calcu- lată, atât în ceea ce privește prezentul, cât și viitorul. Așadar, cum crezi că va fi viața ta sentimentală? Viața ta ca femeie încă foarte tânără?

Este evident că nu-mi doream să ajung aici, dar sunt tânără și pot să sper într-o nouă iubire. Totodată, având doi copii, e mult mai greu de gestionat o nouă relație și, momentan, nu mă gândesc la acest lucru. Mai am de vindecat anumite aspecte și trebuie să mă ocup numai de fete.

Citește și: Doinița Oancea a fost cerută în căsătorie, la Roma, de ziua ei!„Nu mă așteptam să…'

Uite, mi-ai spus într-o discuție privată faptul că te-ai simțit abandonată, practic, de soțul tău… În sensul în care tu ai avut foarte mult de suferit în urma a ceea ce s-a întâmplat la spital, la naștere. Că trecuse doar jumătate de an când el a ales să se îndepărteze de tine și, implicit, de familie… Ce simți acum?

Da, m-am simțit abandonată emoțional și fizic. M-a durut foarte mult faptul că el nu a înțeles ce pierdere emoțională și fizică am avut atunci, eu nemaiputând să am copii. A fost alături de mine în primele luni de la naștere, dar apoi s-a îndepărtat și nu i-a mai păsat de ceea ce simt. Visul meu cel mai mare era să am o familie, iar acum, fiind mamă singură, e destul de greu de gestionat, atât emoțional, cât și fizic și logistic. El va putea să își facă altă familie, cu alți copii. Eu nu voi mai avea parte de acest vis niciodată, mă refer la posibilitatea de a fi împreună cu tatăl copiilor mei. Îmi doresc și sper că voi găsi pe cineva care mă va accepta așa cum sunt.

Citește și: Laura Cosoi, pe ultima sută de metri cu sarcina. Cum arată, în lenjerie intimă, cu o lună înainte să nască a doua oară:„Cam mare burta'

Când ai plâns, Andreea, ultima dată?

Când plâng, nu mă vede nimeni. Sunt într-un punct în care efectiv am obosit să fiu puternică și vreau să fiu vulnerabilă, dar nu am cum și cu cine, de aceea, când sunt singură, mai plâng. Trebuie să am grijă de fete, de mama mea, de cariera mea, să îmi fac jobul, să îmi îndeplinesc contractele și să avem o viață fără lipsuri. Dar, când luminile se sting, simt lipsa unui umăr pe care să plâng și căruia să îi spun ce simt. Puterea aduce după sine ți ideea fixă a oamenilor − lasă că te descurci, treci tu peste! −, dar orice om puternic are nevoie să fie și vulnerabil. E frumos să fiu admirată pentru puterea pe care o am, dar această putere vine tocmai din greutățile prin care am trecut de-a lungul anilor. Fiecare eșec sau fiecare lovitură m-a făcut azi să fiu puternică, dar asta nu înseamnă că nu îmi doresc să fiu și vulnerabilă din când în când.

Ai apelat la terapie specializată, după ce ți-ai dat seama că divorțul este iminent?

Eu fac terapie constant, de două ori pe lună, de mulți ani. Nu am apelat la asta acum în mod special. O fac constant deoarece mereu descopăr în mine lucruri noi și îmi place să mă dezvolt în cea mai bună versiune a mea.

Citește și: Ce mult a crescut fiul Laviniei Pârva și a lui Ștefan Bănică Jr! Imaginea cu Alexandru a făcut furori:„În sfârșit! O poză cu minunea!'

Te-ai confruntat sau te confrunți în continuare cu întrebarea  „de  ce?. Ai găsit vreun răspuns înăuntrul tău?

Nu există „de ce pentru că nu dramatizez. Așa e viața, cu tot felul de hopuri, iar faptul că am avut doar două relații în 15 ani spune despre mine că sunt o familistă convinsă, fidelă și iubitoare. Cu siguranță, voi găsi iubirea din nou.

Citește și: Iulia Vântur, dezvăluiri despre viața în izolare, în India și iubitul Salman Khan:„Am trecut prin stări de nesiguranță, teamă pentru ziua de mâine, depresie…'

Andreea-Balan-2-2Andreea-Balan-2-2

Foto: Instagram, Marius Bărăgan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton