Andreea Bălan a plecat la mare, fetițele au rămas cu George Burcea. Surpriza de care au avut parte în grija actorului

 Cica Cristina
.

Andreea Bălan a plecat în weekend la mare pentru a se relaxa, timp în care fetițele, Ella și Clara, au rămas în grija tatălui lor, actorul George Burcea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan a fost liberă la mare în weekend. Vedeta a simțit nevoia de puțină liniște și relaxare după suferința și toate episoadele neplăcute prin care a trecut de când s-a despărțit de George Burcea.

Vedeta a fost la Vama Veche și s-a pozat atât pe plajă, cât și la piscină. Andreea Bălan s-a fotografiat cu o sticlă goală în mână, poziționată în așa fel încât soarele să pară că iese chiar din sticla cu pricina, luând naștere o iluzie optică fabuloasă: „Beau răsărit dimineața' a scris ea în dreptul imaginii.

Majoritatea comentariilor au fost legate de una dintre cele mai cunoscute melodii ale formației Andre și mulți fani au fost încântați să vadă că artistei i-a revenit zâmbetul pe buze.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Florin Busuioc, după ce a suferit un stop cardio-respirator:„Aveam o viață complicată. A trebuit să o las mai moale'. Cum s-a lăsat de fumat / EXCLUSIV

Surpriza pregătită de George Burcea pentru fetițe

La rândul lui, George Burcea a avut grijă de fetițe și s-a ocupat să le pregătească și surprize pentru a nu- simți lipsa mamei. Actorul a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini și story-uri din care se observă că fetele se simt excelent. Se joacă în nisip, Ella se plimbă cu bicicleta, surpriza cea mai mare fiind, cu siguranță, gogoșile.

Citește și: Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au botezat fiul în mare secret.Primele imagini de la petrecerea lui Noah Alexandru

George Burcea a postat și o fotografie cu cele două fetițe, postând și un citat celebru: Și mai ales de copii să avem grijã. Să-i lăsăm să se bucure de viață' (Satin).

Andreea-Balan-1Andreea-Balan-1

Sursa foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton