Andreea Antonescu s-a despărțit de Ștefan Manolache, după o lună de relație

 Stamen Diana
.

După doar o lună de relație, Andreea Antonescu s-a despărțit de Ștefan Manolache. La scurt timp după ce a anunțat divorțul de Traian Spak, artista își găsise alinarea în brațele unui reporter de la Antena 1.

Deși părea totul lapte și miere între ei, Andreea Antonescu a pus piciorul în prag și i-a dat papucii lui Ștefan Manolache. După o lună de relație, artista a decis să se despărtă de 'prințișorul taxiurilor'. Motivul ar fi că la urechile Andreei Antonescu au ajuns informații despre unele ieșiri ale iubitului său și asta a pus capac, potrivit cancan.ro.

Relația lor părea foarte serioasă, însă totul s-a încheiat. Ștefan Manolache a dus-o la Iași, acolo unde artista i-a cunoscut părinții. Nici Andreea Antonescu nu s-a lăsat prea prejos și i l-a prezentat pe Ștefan fiicei sale, Sienna.

Citește și: Andreea Antonescu, prima vacanță alături de iubit și fiica ei. Sienna l-a cunoscut pe Ștefan Manolache

Cine e Ștefan Manolache. Tânărul a avut iubite celebre

Tânărul e cunoscut în lumea mondenă din București. De o bună perioadă de timp frecventează cluburile de fițe, iar, mai nou, acesta e reporter special la Acces Direct, emisiunea de la Antena 1 difuzată de luni până vineri de la 17.00 la 19.00.

Înainte de debutul pe TV, el a avut mai multe relații cu domnișoare cunoscute din showbiz. S-a iubit cu Ioana GRama, cunoscut blogger, dar și cu Silvia Popescu. El și câștigătoarea a două sezoane de la Bravo, ai stil, de la Kanal D, au trăit o intensă poveste de dragoste, dar care s-a sfârșit rapid.

FOTO: Facebook

Andreea Antonescu și Ștefan ManolacheAndreea Antonescu și Ștefan Manolache

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton