Andreea Antonescu, prima vacanță alături de iubit și fiica ei. Sienna l-a cunoscut pe Ștefan Manolache

 Stamen Diana
.

Lucrurile se mișcă mai repede decât ne-am fi imaginat. Deși nu a semnat încă actele de divorț, Andreea Antonescu are o nouă relație cu Ștefan Manolache, reporter la Antena 1. Artista a plecat în prima vacanță alături de iubit și fiica ei, Sienna.

Situația amoroasă a Andreei Antonescu pare că este una foarte bună. Chiar dacă sunt de puțin timp împreună, Ștefan Manolache și vedeta dau semne că lucrurile sunt foarte serioase între ei. După ce reporterul de la Antena 1 a dus-o pe artistă la părinții lui, la Iași, acum a venit rândul Andreei Antonescu să-l introducă în familia ei.

Ștefan Manolache a cunoscut-o pe fiica vedetei, Sienna, iar aceasta l-a acceptat foarte bine pe noul iubit al mamei sale. Cei trei au fost la munte, mai exact la Brașov, unde au petrecut clipe minunate împreună. Pe rețelele de socializare, Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au împărtășit cu fanii momente din mica lor vacanță. Sienna, fetița pe are Andreea Antonescu o are cu Traian Spak, a fost foarte fericită și s-a distrat de minune alături de mama ei și de iubitul acesteia.

Ștefan Manolache i-a acordat multă atenție micuței și s-a comportat ca un tată cu ea. Au călărit, s-au plimbat prin Brașov, s-au cățărat în copac și au avut o grămadă de activități împreună. Pentru Andreea Antonescu este foarte important ca omul de lângă ea să fie plăcut și de Sienna, dar se pare că Ștefan Manolache a fost bine primit de fetiță.

'Am fost mai multi prieteni, nu doar noi trei! Cea care a decis programul a fost Sienna. Ea a hotarat ce si cand sa facem, noi toti ceilalti ne-am supus. Sienna e indragostita de escaladarea muntilor asa ca a fost cea mai fericita. Noi, adultii, abia reusind sa tinem pasul cu ea, pentru ca traseele au fost nu cele clasice, ci cele impuse de copil, deci cele mai anevoioase. A fost un weekend între prieteni, nimic oficial', a declarat Andreea Antonescu, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Citește și: Andreea Antonescu vrea să divorțeze cât mai repede de Traian Spak. Și-a chemat soțul în țară

Andreea Antonescu, despre Ștefan Manolache

EXCLUSIV pentru VIVA!, Andreea a povestit cum s-au apropiat, cum au devenit iubiți și cum își trăiesc iubirea.

„Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu. Și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează…

Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan. Vom vedea ce se întâmplă în viitor.

Atunci când am fost fotografiați de paparazzi plecasem de la o filmare și el a venit să mă ia cu mașină lui, întrucât a mea avea ceva probleme. Pentru mine rămâne valabil ce am spus și până acum, fetiță mea și muzică îmi ocupă foarte mult timp, așadar vom vedea ce va fi pe plan sentimental.', a spus Andreea Antonescu EXCLUSIV pentru VIVA!.

FOTO: Instagram

Andreea AntonescuAndreea Antonescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton