Andra Volos și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au împăcat. Ce gest nebunesc au făcut, din iubire

 Stamen Diana
.

După o perioadă în care au stat certați, Andra Volos și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au împăcat. Fostul concurent a fost acuzat de infidelitate de către iubita lui, iar acesta a făcut un gest nebunesc din iubire pentru femeia pe care o iubește.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De multe ori Andra Volos a spus că nu va mai exista nimic între ea și Bogdan Mocanu, ba chiar a povestit că acesta a înșelat-o cu Bianca, o altă concurentă de la Puterea Dragostei. Bruneta s-a despărțit de iubitul ei, iar o perioadă a stat acasă la prietena ei cea mai bună, după care și-a făcut bagajele și a plecat în Italia, la mama ei.

Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au împăcat când toată lumea se aștepta mai puțin. Fostul concurent de la Puterea Dragostei nu a mai rezistat nicio clipă fără femeia de care s-a îndrăgostit, așa că și-a făcut bagajele și a plecat în Italia după ea.

Iubirea dintre cei doi este atât de mare încât nimeni și nimic nu-i poate despărți. Andra Volos și Bogdanu au trecut prin multe încercări, însă au reușit să rămână uniți.

https://www.youtube.com/watch?v=XbyjRPqowao

Citește și: Cum arăta Andra Voloș, de la Puterea Dragostei, înainte de operațiile estetice. Bisturiul a transformat-o radical!

Bogdan Mocanu s-a întors în România

Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au împăcat și au petrecut trei zile de neuitat în Italia, unde s-au plimbat peste tot și s-au simțit mai bine ca niciodată. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost nevoit să se întoarcă în România, pentru că avea niște proiecte la care trebuia să fie prezent.

Andra-Volos-și-Bogdan-Mocanu-s-au-împăcat-2Andra-Volos-și-Bogdan-Mocanu-s-au-împăcat-2

Despărțirea a fost emoționantă, iar Andra a mărturisit că îl așteaptă să se întoarcă la ea, în Italia. 'Gata, a plecat mânzul. Să te întorci pe un nor de bani în Italia, să ne distrăm', a spus Andra, iar imediat după, Bogdan a ieșit cu capul pe geam și s-au sărutat de rămas bun.

Citește și: Andra Voloș de la Puterea Dragostei spune adevărul despre despărțirea de Bogdan Mocanu: „Cred că trebuie să știți tot. Am vrut să mă omor'

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton