Andra Volos de la Puterea Dragostei, din nou alături de fostul iubit. Cum arată bărbatul

 Stamen Diana
.

Andra Volos de la Puterea Dragostei l-a arătat tuturor pe fostul iubit, cel cu care a avut o relație timp de 4 ani. Discretă în ceea ce privește viața ei amoroasă până la Bogdan Mocanu, fosta concurentă de la show-ul matrimonial de la Kanal D și-a surprins fanii cu fotografia cu bărbatul din trecutul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andra Volos de la Puterea Dragostei a avut o relație frumoasă, dar tensionată cu Bogdan Mocanu. Fosta concurentă a rămas în atenția publicului chiar și după ce a părăsit emisiunea de la Kanal D. Andra Volos a fost în Italia la mama ei pentru o scurtă perioadă, însă s-a întors în România, unde este implicată în multe proiecte, ba chiar s-a lansat și în muzică.

Andra Volos Puterea DragosteiAndra Volos Puterea Dragostei

Povestea de dragoste cu Bogdan Mocanu s-a încheiat, iar în viața lui a apărut deja altcineva. Cât despre Andra Volos de la Puterea Dragostei, ea preferă să fie cât mai discretă cu viața ei amoroasă. Persoanele care o urmăresc pe tânără pe rețelele de socializare au fost curioase să-l vadă pe fostul ei iubit, bărbatul cu care a avut o relație de 4 ani.

Spre surprinderea tuturor, Andra Volos a postat o imagine recentă cu ea și cu bărbatul cu care s-a iubit timp de 4 ani. Sorin este cel care i-a fost alături ani la rândul, iar după ce relația lor s-a consumat, cei doi au rămas în relații foarte bune. 'Am rămas prieteni', a zis fosta iubită a lui Bogdan Mocanu.

Citește și: Cum a reacționat Andra Volos de la Puterea Dragostei după ce Bogdan Mocanu s-a afișat cu noua iubită

Citește și: Război între Bogdan Mocanu și Andra Volos de la Puterea dragostei. Fosta iubită i-a distrus casa:’Era murdar tot’

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei a făcut plângere penală împotriva Andrei Voloș și a Biancăi Comănici: „Nu sunt bătaia voastră de joc”

Citește și: Andra Volos are probleme, după ce s-a cuplat cu un bărbat însurat: ‘Soția lui caută s-o bată peste tot că i-a mâncat banii’

Andra Volos de la Puterea Dragostei acuzată care o relație cu un bărbat însurat

Andra Volos a lămurit misterul din spatele unei fotografii, pe marginea căreia s-au iscat o serie de controverse. Se pare că bărbatul i-ar fi doar prieten fostei concurente de la Puterea Dragostei. Între cei doi nu ar exista nicio legătură amoroasă.

„Așa e! Suntem prieteni. Avem mai mulți prieteni și au apărut mai multe. Și când am făcut live cu prietenii lui și ne-am pupat pe frunte, a ieșit că suntem iubiți. Nu înseamnă că dacă faci o poză cu cineva, am declarat eu că, gata, îmi este iubit, soț sau există o situație amoroasă între noi.

Sunt o femeie singură și asumată. Eu nu mint! Însă m-am săturat de minciunile altora’, a declarat Andra Voloș pentru Wowbiz.ro.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton