Andra și Cătălin Măruță au împlinit 13 ani de căsătorie. Cum au sărbătorit

 Miniosu Alexandra
.

Eveniment important în familia Măruță! Andra și soțul ei, Cătălin Măruță, au împlinit 13 ani de căsătorie, de când se iubesc necondiționat. Cântăreața nu a păstrat această bucurie doar pentru ea, ci le-a împărtășit-o și fanilor, arătându-le cum au sărbătorit. Imagini de colecție cu ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andra și Cătălin Măruță sunt făcuți unul pentru celălalt. Au demonstrat asta de-a lungul timpului, iubindu-se la fel ca în prima zi în care s-au cunoscut. Pe lângă dragostea pe care și-o împărtășesc, secretul relației lor fericită e reprezentată și de sprijinul pe care și-l oferă reciproc. Acestea sunt doar câteva dintre „condițiile' care i-au ajutat să formeze familia fericită de astăzi.

m1-11m1-11

Data de 10 August are o însemnătate deosebită în familia Măruță. Ieri, Andra și Cătălin Măruță au împlinit 13 ani de căsătorie, de când au spus cel mai sincer „DA' din viețile lor. Chiar dacă este plecată în vacanță, la mare, alături de cei dragi, artista și-a făcut timp și le-a dezvăluit și fanilor imensa bucurie. Aceasta și-a exprimat public încântarea pentru ziua lor specială, transmițându-le internauților un mesaj emoționant.

Citește și: Surpriză pentru Andra, la Românii au Talent.Ce a dezvăluit un concurent despre soțul său, Cătălin Măruță

Citește și: Moment stânjenitor pentru Andra și Cătălin Măruță! Ce i-a întrebat David:”Eram toţi roşii la faţă”

Citește și: Nicoleta Nucă s-a logodit și vrea să înfieze doi copii:„Dovada supremă de iubire'

Citește și: Fiica lui Pepe a ajuns la spital după ce s-a accidentat:„A căzut și s-a ales cu…'

Andra și Cătălin Măruță au împlinit 13 ani de căsătorie

Imediat după ce s-au întors de la Disneyland, membrii familiei Măruță au pornit către o nouă destinație de vacanță: marea. Astfel, sărbătorirea celor 13 ani de căsătorie „i-a prins' pe Andra și pe Cătălin Măruță pe litoral. După cum probabil v-ați dat seama, aceștia nu au petrecut singuri, ci alături de copiii lor, David și micuța Eva.

Andra și-a amintit cu drag de faptul că în urmă cu 13 ani, ea și Cătălin Măruță au spus „DA' în fața ofițerului de stare civile. Nunta va rămâne așadar unul dintre cele mai speciale momente din viața lor. Aceasta a ținut să le mulțumească tuturor pentru mesajele frumoase și s-a declarat mândră de ce a construit, în timp, alături de partenerul ei.

„Vă pupăm și mulțumim pentru mesajele pe care ni le-ați trimis ieri, pentru 13 ani de când am fost la cununia civilă. Au trecut foarte repede anii ăștia, dar au trecut frumos. Am construit ceva foarte frumos împreună, eu și Cătălin', a spus Andra la InstaStory.

Andra nu s-a rezumat doar la un mesaj, ci le-a arătat fanilor și câteva imagini de familie, din vacanță. În fotografii, atât ea, cât și cei dragi ei, sunt cu zâmbetul pe buze, simbol al iubirii pe care și-o poartă.

Cum a fost cerută Andra în căsătorie de soțul ei

În urmă cu ceva timp, Andra a povestit cum a fost cerută în căsătorie de Cătălin Măruță. Vedeta a descris evenimentul drept unul romantic. Totul a avut loc în Veneția, pe gondolă. Aceasta a fost atât de emoționată, încât îi tremurau picioarele, la propriu.

„Acolo am primit inelul de logodnă, la Veneţia. Da, pe gondolă. A fost romantic. A luat două pahare de şampanie, a luat o şampanie, gondolierul ne cânta în italiană. Nu mai ştiu ce melodie era, îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă că eram emoţionată şi când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoţionată am fost. A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor', povestea Andra la Românii au talent.

Sursa foto: Instagram & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton