Andra a împlinit 34 de ani! Și-a aniversat ziua de naștere alături de familie și prieteni: "Ce repede trece timpul"

 Cica Cristina
.

Andra a împlinit 34 de ani, ocazie de care a profitat pentru a face o petrecere în curtea casei, alături de apropiați. Totul a arătat splendid, iar cântăreața a fost răsfățată atât de soțul ei, Cătălin Măruță, cât și de micuții Eva și David.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În weekend a fost ziua de naștere a Andrei! Vedeta a primit o serie de urări și felicitări de la apropiați, vedete din România și chiar din străinătate. Teo, Amna, Cătălin Botezatu, Călin Goia, Doinița Oancea, dar și actorul de telenovele Sebastian Rulli și actrița Fernanda Castillo i-au transmis urări de bine cântăreței.

Jurata de la Românii au talent a petrecut în compania prietenilor și apropiaților. Desigur, de la petrecere nu au lipsit membri familiei, dar nici finii, Pepe și Raluca Pastramă: „La mulți ani nașă”, a fost mesajul solistului, scris în dreptul mai multor fotografii de la petrecere.

Citește și: Tania Budi a fost la un pas de căsătorie de mai multe ori:„Ce e important și real, rămâne. Pentru totdeauna'/ EXCLUSIV

Având în vedere că, din pricina restricțiilor impuse în pandemie, vedeta a stat departe unii memebri ai familiei și prieteni, acum a profitat de ocazie pentru a petrece până seara în compania celor dragi.

Citește și: Alin Oprea și-a salvat fosta soție de la închisoare. Larisa a lovit două femei pe trecerea de pietoni:'A iertat-o înainte să moară'

Vedeta a avut două torturi superbe, iar din decor nu au lipsit bomboanele, acadelele și multe zâmbete și clipe de fericire.

'Mulțumesc pentru urări și mesaje, dragii mei! Când e ziua mea îmi aduc aminte ce repede trece timpul și ce important este să ne bucurăm în fiecare zi de ceea ce simțim și ni se întâmplă! Vă urez și vouă să aveți clipe în care să vă minunați de frumusețea vieții, să iubiți și să fiți iubiți', a transmis Andra pe Instagram.

Citește și: Dieta lui Julianne Moore, la 59 de ani!Alimentele pe care le evită cu orice preț și regimul draconic la care apelează înainte de gale

Andra-1Andra-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton