Anda Călin este însărcinată pentru a doua oară. Liviu Vârciu, din nou tătic

 Stamen Diana
.

Veste neașteptată în showbiz-ul românesc. Liviu Vârciu va fi din nou tătic. Anda Călin, iubita carismaticului prezentator TV, este însărcinată pentru a doua oară.

Anda Călin este însărcinată pentru a doua oară, iar iubita lui Liviu Vârciu a ținut secret această bucurie din viața lui. Partnera de viață a carismaticului prezentator TV a trecut deja de primul trimestru de sarcină.

Paparazzi Spynews au surprins-o pe viitoarea mămică în oraș cu burtica la vedere. Anda Călin are o sarcină destul de avansată, pentru că burta i se putea observa chiar dacă purta un pulover mai larg.

Citește și: Liviu Vârciu se însoară!Are planuri mari după ce s-a împăcat cu Anda Călin: 'Ea e familia mea'

Anda Călin și Liviu Vârciu își mai doreau un copil

Liviu Vârciu are două fete, dar din relații diferite. Carmina este fiica cea mare a prezentatorului TV, iar Anastasia este fiica cea mică din relația cu Anda Călin. Acum, vedeta va deveni tată pentru a treia oară.

„I-am dat banii lui Nea Mărin, tocmai de aia am o stabilitate financiară. Eram foarte stresat. Anastasia e foarte bine, a început grăđiniţa. Mai putem și noi să dormim. (…) Suntem foarte bine. Trebuie să dai dovadă de maturitate la un moment dat. Uşor, uşor ne asezăm cum trebuie. Şi sperăm că ne va fi ca acum. (…) L-am întrebat pe Andrei, nu ştiu cum i-a ieşit lui Andrei, băiat, dar asta nu e problema mea. Cică trebuie să îţi laşi unghiile mari la picioare, să ai aderenţă la sol. Am să pun o mochetă să nu alunec, acum cum o vrea Dumnezeu. Dacă Dumnezeu are simţul umorului şi îmi dă tot o fată… Mai vreau să am copii,  nu vrea să crească Anastasia singură. Eu am avut un frate şi am avut o copilărie frumoasă cu frăţiorul meu. Ca o fi fată, că o fi băiat, aia e’, a spus Liviu Vârciu.

FOTO: Facebook, Spynews

Anda Călin este însărcinată a doua oarăAnda Călin este însărcinată a doua oară
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton