Anda Adam, totul despre relația cu mama ei, care a plecat în America atunci când ea era adolescentă: "S-a sacrificat pentru mine, ca să-mi facă un viitor!"/ INTERVIU

 Cica Cristina
.

Anda Adam nu a avut o copilărie ușoară, însă totul a contribuit la formarea sa ca adult, fiind acum o femeie puternică, capabilă să depășească obstacolele pe care viața i le pune în cale. Vedeta ne-a povestit care este relația cu mama ei, care a plecat în America încă de când artista avea o vârstă fragedă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Tu ai experiența unei vieți pe cont propriu de când erai un copil. Credeai, la vremea aia, când ai rămas singură în România, că vei ajunge așa sus?

Eu cred că totul constă în țelurile și disciplina pe care ți le impui de mic. Dacă ai niște obiective și lupți până le atingi, rezultatele nu încetează să apară. Părinții mei m-au învățat mereu să fiu responsabilă și asumată. Am făcut mult sport, lucru care mi-a creat o disciplină fantastică și  o ambiție de fier. Îi mulțumesc tatălui meu, sportiv de performanță și campion  la natație, fost antrenor al echipei Steaua, pentru toate ambițiile și disciplina pe care le-am văzut la el, lucruri pe care le-am luat exemplu!

Ai avut alternativa să pleci după mama ta, în America? Aveai și asta drept plan B?

Puteam să plec în orice secundă la mama mea, în New York, sau la tatăl meu, în Australia, dar eram prea fericită cu muzica mea. Așa că am preferat să rămân aici și să termin Facultatea REI, relaxată fiind că pot pleca la oricare din ei, oricând doresc, la orice oră. De ce să o fac definitiv, dacă fac ceva ce iubesc și o fac și cu succes?

Anda Adam: „NICIODATĂ nu am fost suparată”

Ai fost supărată pe mama ta că a plecat?

NICIODATĂ nu am fost suparată, fiindcă ea pentru mine a plecat acolo! Ca să îmi depună actele la Harvard, să vin la studii. Lucru pe care l-a și făcut, dar eu între timp am scos piesa „Nu mă uita cu RACLA și nu am mai plecat după ea. Ea, practic, s-a sacrificat pentru mine, ca să îmi facă un viitor!

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:”M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…”/ EXCLUSIV

Citește și: Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma:”Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat”/ EXCLUSIV

Citește și: Anda Adam, adevărul despre căsnicia cu Sorin și zvonurile că ar divorța:”Oamenii se mai și ceartă. Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului” / EXCLUSIV

Citește și: Brigitte spune totul despre despărțirea de Florin Pastramă:„Este violent. Familia lui m-a amenințat și pe mine, și pe mama!'

Anda Adam: „Mama mea este inima și sufletul meu”

În ce relație ești cu mama ta acum?

Mama mea este inima și sufletul meu, este omul care are cea mai puternică conexiune cu mine și ne vedem cât de des se poate! Facem vacanțe împreună, facem party împreună. Și când eu nu am zburat la ea, a venit ea în România sau ne-am întâlnit  direct  în  Dubai  sau  Cancun, unde ne-am făcut vacanțele cu ea și cu cea mică, evident. Nu am plecat absolut nicăieri fără Evelin.

Anda-Adam-1Anda-Adam-1

Ai ceva de reproșat mamei tale? Ai acolo  pe  lista  sufletului  o  serie  de „donts pe care nu le-ai aduce niciodată în relația ta cu fetița ta?

Nu am absolut nimic de reproșat sau ceva de schimbat în relația mea cu Evelin. Atât timp cât ea înțelege că eu sunt cea care niciodată nu îi va întoarce spatele, va face alegeri bune singură și nu voi fi nevoită să îi impun lucruri, ci doar să am o influență bună asupra ei.

Sursa foto: Facebook, Captură YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton