Anda Adam și Cezar Ouatu de la Ferma, imagini de senzație la duș! Legați cu o sfoară, concurenții au fost nevoiți să se spele împreună

 Cica Cristina
.

După ce săptămâna trecută a fost protagonista unui episod incendiar, alături de Alina Pușcău, Anda Adam a revenit în centrul atenției, de data aceasta alături de Cezar Ouatu. Iată cum au apărut cei doi concurenți, la duș!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anda Adam și Cezar Ouatu de la Ferma fac parte din tabăra Orășenilor în competiție. Cei doi concurenți de la Ferma au atras toate privirile telespectatorilor… în baie!

Dat fiind că Anda Adam și Cezar Ouatu erai legați între ei cu sfoară, concurenții au fost nevoiți să se descurce cum au putut, în condițiile date Printre activitățile pe care le-au avut de făcut împreună s-a numărat și dușul.

Citește și: Nu s-a mai putut abține! Ce spune George Burcea despre relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint:'Știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo'

Concurenții de la Ferma au îmbrăcat costumele de baie și au făcut un show spectaculos, ajutându-se unul pe celălalt, în timp ce au realizat și un moment artistic haios, potrivit protv.ro.

În ceea ce-i privește pe Anna Lesko și George Piștereanu sau pentru Ana Maria Ababei și Andrei Stoica, cele două „cupluri”au fost nevoite să se spele la dușurile improvizate de afară.

Citește și: Diana Constantin de la Insula iubirii trăiește o dramă!A pierdut o sarcină, a fost traumatizată de iubit și dată afară din casă

Anda Adam și Alina Pușcău au încins imaginația bărbaților la Ferma

Anda Adam și colega sa, Alina Pușcău nu au avut încotro decât să se adapteze la Ferma și pentru a reuși să se spele au fost nevoie de multă improvizație, dar și… spectacol.

Anda-Adam-si-Cezar-Ouatu-1Anda-Adam-si-Cezar-Ouatu-1

Concurentele de la Ferma au încălzit apă la aragaz și în spațiul strâmt și improvizat ca o baie, Anda Adam și Alina Pușcău au început să se spele una pe cealaltă, spre deliciul nu doar a telespectatorilor, dar și celorlalți concurenți de la Ferma.

Citește și: Prof.univ.dr. Ciurea a identificat arma perfectă anti-COVID:„Imunitatea bună și gândirea pozitivă'

Anda Adam și Alina Pușcău au purtat costume de baie care le-au pus trupul zvelt în valoare și au făcut furori.

Sursa foto: Pro Tv

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton