Anda Adam, reacție dură după ce i-a fost criticat aspectul fizic: "Nu mă interesează dacă sunt frumoasă sau urâtă"

 Cica Cristina
.

Anda Adam a răbufnit pe rețelele de socializare! Sătulă de comentariile răutăcioase privind aspectul fizic, vedeta nu a mai suportat și a spus tot ce are pe suflet!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vedetele sunt mereu sub lupă, iar fiecare fotografie postată de rețelele de socializare este analizată minuțios. Nu puțini sunt cei care, în loc să aprecieze un gest, o ținută sau pur și simplu prezența vedetei respective, caută nod în papură. De multe ori, comentariile sunt de-a dreptul răutăcioase sau jignitoare.

Anda-Adam-1Anda-Adam-1

Anda Adam: „Într-o zi pot să arăt horror”

De data aceasta, Anda Adam nu a mai suportat criticile și a avut o reacție dură la adresa celor care aduc numeroase critici. Totul a plecat de la un eveniment fericit, filmat de cântăreață într-o parcare. A vrut să surprindă fericirea exprimată de un cuplu împlinit și nu a pierdut ocazia de a le transmite și un mesaj celor care o critică mereu.

„E mai greu să faci lucruri bune și frumoase, dar în viață e mai important să facem lucruri bune. Văd tot felul de comentarii. Uite, nu am niciun filtru, absolut niciunul. Într-o zi pot să arăt horror pentru că nu am dormit sau că toată lumea se mai trezește cu fața la cearșaf.

Nici nu mă interesează dacă sunt frumoasă sau urâtă pentru că în viață nu este despre chestia asta. Aș vrea ca voi care sunteți aici pe Instagram să nu vă mai legați de orice și să ne bucurăm de chestii pe care le putem împărtăși, mai spunem o glumă, mai râdem.', a transmis Anda Adam pe Instagram.

Citește și: Ce dietă ține Anda Adam, la 40 de ani: „Mănânc ca să supraviețuiesc”/ INTERVIU

Citește și: Cum arăta Anda Adam fără operații estetice, pe vremea când cânta „Nu mă uita”, împreună cu RACLA.Transformarea este spectaculoasă!

Citește și: Geanina Ilieș și-a făcut operație estetică la nas:„Îmi era frică'. Ce alte intervenții mai are / EXCLUSIV

Citește și: Mario Fresh și Alexia Eram, la un pas de despărțire!Ce s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți

Anda Adam: „Consider că arăt bine”

Anda Adam ne-a spus în urmă cu câteva luni că este de părere că arată bine, cu toate că momentan nu este cea mai bună variantă a sa.

Consider că arăt bine, dar nu cred că sunt în cea mai bună variantă a mea pentru că, din punctul meu de vedere, fiind o împătimită a sportului, dacă voi avea grijă ce mănânc, în 3-4 luni voi ajunge la forma fizică pe care o consider ca fiind maximumul meu. Evident, la un nivel de om care nu face fitness pentru concurs, dar cu o formă de invidiat”, a spus Anda Adam pentru VIVA!

Ce o nemulțumește pe Anda Adam

Artista ne-a spus și ce anume o nemulțumește la acest moment la aspectul său fizic.

Știi cum e: când ai părul creț, l-ai vrea întins… sau invers. Pe mine mă deranjează că eu, natural, sunt foarte creață. Mi-ar fi plăcut să am un păr foarte drept, pe care doar să-l spăl și care, când se usucă natural, să stea drept, fără să îi fac nimic. Astfel aș câștiga din timpul pe care-l petrec la salon să mă spăl și să mă aranjez”, a spus Anda Adam.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton