Anda Adam, declarații picante despre viața sexuală cu soțul ei: ”Noi suntem foarte spontani!”

 Oana Popoiag
.
Anda Adam soțAnda Adam soț

Anda Adam este femeie la casa ei de patru ani, de când s-a căsătorit cu Sorin Andrei Nicolescu, dar în bucătărie nu se pricepe deloc. Din fericire, în pat lucrurile stau cu totul altfel, așa cum a mărturisit fără menajamente artista într-un interviu.

Anda Adam (38) este una dintre cele mai longevive artiste și, de vreo patru ani, de când s-a căsătorit cu iubitul cu cinci ani mai mic, și una dintre cele mai responsabile. Artista s-a căsătorit în 2015 cu Sorin Andrei Nicolescu, căruia la doar o lună de la nuntă i-a dat veste că vor avea un copil. Evelin este cea mai mare realizare a cuplului, iar Anda se descurcă foarte bine cu cel mai greu job din lume, cel de mama, ba chiar a declarat că la anul vrea să mai facă un copil.

Un singur talent nu are Anda, cel de a găti, așa cum a mărturisit pentru cancan.ro în cadrul unui interviu în care a dezvăluit și planurile de Paște ale familiei: 'O să vopsim ouăle, de data aceasta vreau să o implic și pe Evelin. O să facem salată de boeuf pentru că ne place și mă pricep cât de cât să o fac. La restul nu vreau să mă bag pentru că o să sun și îmi iau mâncarea de-a gata. O să mergem să luăm lumină și cam atât. Facem Paștele în familie, iar de 1 Mai o să plecăm la mare. (…)Până acum nu am ținut post, dar am zis măcar în Săptămâna Mare să am grijă să mănânc fără carne, fără ce trebuie să nu mâncăm.(…) Sunt varză la gătit, n-am niciun talent. Am multe alte talente, dar la capitolul ăsta nu m-am nimerit. Știu să fac două, trei lucruri pe care le fac bine. Ce fac pentru Evelin, orez cu lapte, supică cu găluște, lucruri simple. Dacă mă bagi la capitolul sarmale m-am pierdut'.

Anda Adam, despre orgasm: 'Dacă vrei să ai o căsnicie fericită…'

Poate că artista nu se pricepe în bucătărie dar se pare că în pat lucrurile stau cu totul altfel, chiar dacă, potrivit cântăreței, plăcerea culinară și cea sexuală sunt interconectate: 'Dacă vrei să ai o căsnicie fericită trebuie ca soțul să aibă tot timpul mâncare și să fie satisfăcut din punct de vedere culinar. Dacă e mâncat și este satisfăcut niciodată nu vor exista certuri. Când nu mănânci începi și te cerți. Cel puțin la noi ordinea este așa: orgasmul culinar și după aia celălalt orgasm. Dar fără ceva în burtică nu cred că vine celălalt.(..) Noi suntem foarte inventivi, suntem foarte spontani. Cred că monotonia poate să apară când nu mai există interes. Atât timp cât există interes nu prea ai cum să ajungi în faza aia de monotonie. Important este să existe iubire și idei de făcut ceva nou.'

Foto: Instagram, arhiva VIVA!

Citește și:

Cristina Spătar are o soră la fel de frumoasă ca ea, pe care a ținut-o „ascunsă' până acum! Cât de bine seamănă!

O mai ţineţi minte pe prima soție a lui Cătălin Crișan? Cum arată solista Lucia Bubulac acum, la 55 de ani

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton