Anda Adam, adevărul despre căsnicia cu Sorin și zvonurile că ar divorța: "Oamenii se mai și ceartă. Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului" / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Artist, om de televiziune, mamă, soție, femeie de afaceri… Pare că Anda Adam reușește să creeze un melanj perfect între toate aspectele vieții ei și îi iese de minune, în ciuda a orice se discută de pe margine. Anda Adam ne-a vorbit cu sinceritate despre unele dintre cele mai dure perioade din viața ei, dar și despre bucuriile pe care și le-a făcut posibile, fără să aștepte să i se întâmple. Pentru că da, poate fata!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce înseamnă pentru tine căsnicia?

Pentru mine, căsnicia înseamnă un cumul de energie pozitivă în care doi oameni înțeleg că sunt împreună deoarece trebuie să construiască lucruri care să le aducă fericire, atât lor, cât și celor din jurul lor. Înseamnă implicare, răbdare, acceptarea celui de lângă tine în diferite situații și conjuncturi. Înseamnă, uneori, să te lași pe tine deoparte și să ții cont de ceea ce îi place celuilalt, pentru a avea un mariaj reușit.   Iar   asta   se   aplică   viceversa. Căsnicia  înseamnă  mai  mult  decât  a arăta bine împreună și a avea grijă la ceea ce spun cei din jur. Cred că este o provocare peste care trebuie să treci  și pentru care trebuie să găsești un echilibru perfect, astfel încât energia existentă să fie mereu spre pozitiv. De acolo, vin de la sine restul lucrurilor: succes, bani, fericire, copii fericiți și o familie fericită. Cred că trebuie să fie compatibilitate, altfel, la un moment dat, lucrurile nu mai funcționează.

Citește și: Mihaela Rădulescu spune tot adevărul despre relația cu Felix Baumgartner:„Trăiesc doar ce are sens total pentru mine'/ EXCLUSIV

Crezi că un mariaj trebuie păstrat oricum, în orice condiții, „pentru bi- nele copilului? Cum vezi motivul ăsta drept scuză pentru căsătorii nefericite?

Nu, nu am fost niciodată de acord cu această mentalitate. Din punctul meu de vedere, acel copil nu va fi un copil fericit. Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău. E total greșit să stai într-o relație de teamă că oamenii vor vorbi despre despărțirea ta. Copilul poate fi influențat pozitiv cu doi  părinți despărțiți, dar cu o relație de respect și prietenie, din care cel mic va lua lucrurile pozitive, constructive.

Citește și: Brigitte Pastramă, la un pas de bătaie cu fiica ei.Scandalul a fost surprins de camerele de filmat

De ce crezi că au apărut zvonuri privind un divorț și în familia ta? Știu că ai infirmat Și mi-ar plăcea să cred că este totul bine la voi, dar din ce motiv apar bârfele astea?

Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe.

Adam-Anda-1Adam-Anda-1

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit în secret, din nou?Detaliul care i-a dat de gol

Și clasica: „Ce nu i-ai putea ierta lui Sorin?. Ai trece vreodată peste infidelitate? Dar peste violență, fie ea verbală sau fizică?

În general, conform principiilor mele, violența este exclusă. Nu sunt de acord cu așa ceva, niciodată. Un bărbat nu ar trebui să se bată cu o femeie. Nu aș vrea să se interpreteze greșit, la noi nu este cazul de așa ceva. Nu sunt de acord cu jigniri, deoarece cred că astfel de cuvinte deteriorează relația. În ceea ce privește infidelitatea, dacă apare acest subiect într-o căsnicie, este clar că ceva nu mai este în regulă acasă și partenerul caută altceva, în altă parte. Apare un semn de întrebare despre ceea ce se întâmplă. Eu, una, dacă aș fi în situația asta, aș putea ierta o infidelitate dacă există un motiv întemeiat pe care să-l pot asculta și să lupt mai departe pentru familia mea. Am această abilitate dacă realizez că nu are rost să renunț  la familie pentru ceva de moment.

Citește și: Răzvan Fodor, primele imagini de la Burlacul.Emisiunea s-a filmat în Turcia

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE OCTOMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: PR, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton