Anca Țurcașiu și-a revenit complet, la 6 luni de la divorț! Cum și-a făcut apariția pe plajă, în Republica Dominicană

 Cica Cristina
.

A trecut aproximativ o jumătate de an de la divorț, iar Anca Țurcașiu pare că și-a revenit complet! Dovada este zâmbetul larg afișat pe chip și fotografiile pe care le-a postat din vacanță. Artista a plecat în Republica Dominicană, unde a avut apariții de senzație la aproape 51 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu a trecut peste divorț! În câteva luni va împlini 51 de ani, dar vedeta ne demonstrează că vârsta este doar un număr. Are o siluetă de invidiat, iar fotografiile în costum de baie și în rochii scurte din Republica Dominicană au făcut furori pe rețelele de socializare.

Anca Țurcașiu pare mai liniștită și mai fericită ca niciodată. Fotografiile din vacanță de la malul mării sunt dovadă că artista și-a găsit echilibrul după momentele grele prin care a trecut anul trecut. Până la urmă nu este ușor să renunți la un partener după 22 de ani de căsnicie. Timpul se pare că vindecă, iar o vacanță este oricând binevenită pentru reîncărcarea bateriilor.

Anca-Turcasiu-dupa-divort1Anca-Turcasiu-dupa-divort1

Anca Țurcașiu, în vacanță în Republica Dominicană după divorț

În câteva luni va împlini 51 de ani, însă vedeta noastră are o siluetă impecabilă. Nu își arată deloc vârsta, iar zâmbetul de pe chip mai șterge, cu siguranță, câțiva ani.

Precum era de așteptat, fotografiile postate din Punta Cana au atras o serie de aprecieri și comentarii pozitive: Sirenă, Superbă ca întotdeauna, Wow, ce frumusețe, Minunată, Foarte frumoasă, Esti tare frumoasă, caldă și inspirațională, Wow, ce frumoasă și ce sexi ești, Superbă imagine.

Citește și: De la ce a pornit scandalul dintre Anca Țurcașiu și fostul soț. Noi dezvăluiri despre divorț:”El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să…”

Citește și: Primul mesaj transmis de Anca Țurcașiu, după anunțul divorțului de Cristian Georgescu:”Viața merge înainte!”

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani:„Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ion Dichiseanu a fost externat, după două săptămâni de spitalizare.Cum se simte acum actorul

Cum se menține Anca Țurcașiu în formă

Anca Țurcașiu a renunțat la carne de mai bine de 25 de ani și a împărtășit secretul siluetei sale.

Spre exemplu, dimineaţa mănânc două felii de pâine, brânză, o roşie sau un castravete şi beau o cafea. Între mese – o banană sau un iaurt, iar la prânz, o salată cu urdă sau cu orice altceva am prin frigider. Îmi place să fac tot felul de combinaţii, să experimentez, aşa că amestec alimentele după inspiraţie. Seara, la fel, mănânc ce găsesc prin frigider. Spre exemplu, seara voi consuma o porţie de mâncare cu fasole verde

Am citit nişte cărţi de specialitate ale unui amic şi mi-am zis că ar fi bine să experimentez. N-am fost niciodată dependentă de carne, deci nu mi-a fost greu deloc. Deci vreau să se înţeleagă clar că eu n-am făcut nimic forţat şi mai ales împotriva organismului meu. Am mers la medic, am făcut analize, am văzut că totul e în regulă şi abia apoi am continuat’, a povestit la un moment dat Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu, divorț după 22 de ani de căsnicie

În urmă cu 22 de ani, Anca Țurcașiu și Cristi Georgescu deveneau un cuplu, cu binecuvântarea Stelei Popescu, cea care le-a făcut cunoștință. Ulterior, artista povestea că a fost prima dată în viața ei când s-a uitat dacă un bărbat are verighetă… și-au construit o familie frumoasă și ea i-a oferit un fiu, acum în vârstă de 21 de ani, însă, în cele din urmă, mariajul lor s-a încheiat.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet-pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!, a anunțat artista, fără să vorbească despre motivele care au dus la despărțire

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton