Anca Țurcașiu, la un pas să fie agresată sexual. Prin ce situații neplăcute a trecut vedeta: ”Nu am făcut în viața mea un compromis”

 Stamen Diana
.

La aproape 50 de ani, cu 30 de ani de carieră în spate și cu un nou proiect, musicalul „My Fair Lady, Anca Țurcașiu abordează fără probleme toate subiectele pe care mulți alții le consideră tabu. Înaintarea în vârstă, operații estetice, decepții sentimentale, aspecte financiare… Artista a vorbit deschis despre toate acestea.

Nicio artistă frumoasă și celebră nu duce lipsă de admiratori. Ți se mai face curte?

Da, mi se întâmplă. Și lucrul acesta mă sperie foarte tare, mă deranjează și fug elegant de bărbații care încearcă să mă curteze, simt imediat un flirt… Fug, mă eschivez, ajung acasă și îi povestesc soțului meu. Și ne amuzăm amândoi. Hai să zic că e plăcut să te admire lumea, să te aprecieze, dar până la a mă curta sau a pune mâna pe mine…. Mi se pare prea mult, mai ales la vârsta mea.

 

Coperta VIVA! aprilie 2019

Coperta VIVA! aprilie 2019

Ai simțit, după apariția sexy în celebrul „Miss Litoral, că a crescut succesul tău la sexul opus? Ai fost asaltată de admiratori?

Da cine își mai aduce aminte… din 1990? Eram studentă atunci, aveam o relație stabilă cu un băiat cu care am fost patru ani, deci nu eram genul care să aibă multe relații. Curte mi s-a făcut tot timpul, uneori au fost și situații mai neplăcute. Eram invitată în diverse case cu pretextul de a discuta proiecte, se insista apoi către altceva și fugeam. O dată l-am sunat și pe tata să vină să mă salveze. Asta e tinerețea, ce vrei? Dar merg cu fruntea sus știind că nu am făcut în viața mea un compromis. Mai bine în ritmul meu, decât să ajung vârf pentru că am avut o relație cu cineva care poate mi-ar fi oferit o șansă profesională.

Citește și: Anca Țurcașiu a făcut botox, dar regretă gestul: 'A fost înfricoșător, mi s-a părut că mi-au căzut pleoapele peste ochi!'

Citește și: Dieta pe care Anca Țurcașiu o ține de când avea 20 de ani: 'Genetic, nu sunt o silfidă'

FOTO: Facebook

Anca ȚurcașiuAnca Țurcașiu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton