Anca Țurcașiu a făcut botox, dar regretă gestul: ”A fost înfricoșător, mi s-a părut că mi-au căzut pleoapele peste ochi!”

 Oana Popoiag
.
Anca ȚurcașiuAnca Țurcașiu

Subiectul intervențiilor estetice este unul delicat și tabu pentru majoritatea vedetelor. Nu și pentru Anca Țurcașiu, care ne-a mărturisit în interviul din VIVA! de aprilie că, la cei 48 de ani ai săi, nu a spus nu botoxului, dar a regretat imediat decizia,  din cauza efectelor secundare greu de suportat.

La aproape 50 de ani, Anca Țurcașiu are un fizic care le-ar face invidioase pe multe fete de 20 și ceva de ani. Timpul nu iartă, însă pe nimeni, iar Anca, în ciuda unui stil de viață extrem de sănătos, se supune acelorași reguli. Cu toate acestea, artista care s-a făcut remarcată în celebrul film al anilor 90, 'Miss Litoral', a mărturisit că este împotriva operațiilor estetice. Dar nu din postura unei femei care se exprimă doar la nivel de concept, ci din postura uneia care a apelat la intervenții estetice și a rămas îngrozită. Termenul nu este unul exagerat, căci Anca Țurcașiu ne-a povestit cu lux de amănunte în VIVA! de aprilie cât de neplăcută  a fost 'întâlnirea' sa cu botoxul.

Citește interviul cu Anca Țurcașiu în VIVA! de aprilie

Anca Țurcașiu a apelat la intervenții estetice, dar acum regretă gestul

'O singură dată am făcut, pentru ridurile de pe frunte, o injecție. Mi-a imobilizat sprâncenele și nu le mai puteam ridica, pentru că îți amorțește toată fruntea și îți paralizează mușchii. A fost înfricoșător, mi s-a părut că mi-au căzut pleoapele peste ochi. M-am rugat la Dumnezeu să treacă trei luni mai repede, să se ducă efectul. De atunci, nu am mai făcut nimic. Prefer să pot să îmi mișc fața decât să fiu ca o minge de plastic și să nu pot deschide gura… Am o părere foarte proastă despre acest subiect, în majoritatea situațiilor se întrece măsura. Mi s-a întâmplat să intru într-o cabină de machiaj și să treacă pe lângă mine o persoană pe care o cunoșteam foarte bine, dar pe care, din cauza faptului că își modificase puternic fața, să nu o recunosc. Fiecare e liber să facă ce vrea, eu personal nu o să fac așa ceva', a declarat fără ocolișuri artista care nu vrea să mai treacă niciodată prin această experiență.

La 48 de ani, pe Anca Țurcașiu nu o sperie ridurile

Pe de altă parte, deși se apropie de 50 de ani, Anca nu este panicată de procesul de îmbătrânire, așa cum se întâmplă adesea cu femeile pe care frumusețea și gloria din tinerețe le face să piardă simțul măsurii când gravitația nu mai ajută. Artista care are de peste 20 de ani un mariaj fericit cu medicul stomatolog Cristian Georgescu, ne-a declarat că nu regretă faptul că îmbătrânește: 'Eu, în esență, rămân același om sub acest înveliș, chiar dacă din ce în ce mai afectat de gravitație. (râde) Accept vârsta pe care o am, accept acest „regres. Cred că acceptarea te face fericit și nu o să stau acum să mă dau cu capul de pereți pentru că, vai, am 70 de riduri pe față sau 3 kilograme în plus. Hormonal, de la o anumită vârstă femeile nu mai au cum să controleze acest proces. Merg mai departe și îmi văd de viața mea. Toți ajungem să îmbătrânim, asta e regula vieții. Iar legat de femeile care nu acceptă și își fac zeci și sute de operații, mi se pare ridicol. Și deja penibil. Pentru mine și pentru meseria mea de actriță eu am să rămân așa cum sunt, vreau să am expresie pe față. Uitați-vă la marile actrițe din afară, dacă își fac ceva vreodată… Ele își păstrează cu mândrie vârsta și joacă roluri de bunică, mătușă cu mare bucurie. '

Foto: Bogdan Marinescu, arhiva VIVA!

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton