Anca Serea își face analizele săptămânal. Cum se mai simte vedeta: "Din păcate, am pierdut mai multe kilograme decât mi-aș fi dorit eu în mod normal"

 Cica Cristina
.

Anca Serea a ajuns la spital luna trecută cu probleme serioase de sănătate. Vedeta nici măcar nu a putut participa la ziua fiicei sale de naștere, îngrijorându-și familia. Mamă a șase copii, Anca Serea oferă noi detalii despre starea sa de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Invitată la Măruță, Anca Serea a precizat că se simte mult mai bine acum. Vedeta se monitorizează în fiecare săptămână, menționand chiar că s-a și îngrășat puțin, optând pentru un stil de viață sănătos.

'Doamne ajută, sunt mult mai bine, mult-mult mai bine. Am făcut progrese mari. Îmi fac analizele aproape săptămânal. Nu am mai slăbit în ultima perioadă, tocmai că m-am îngrășat. Am mai câștigat kilograme. Din păcate, am pierdut mai multe kilograme decât mi-aș fi dorit eu în mod normal. Ajunsesem la 52 de kilograme, însă acum le-am recuperat. Mănânc mult mai sănătos și mult mai bine decât mâncam înainte', a transmis Anca Serea.

Citește și: Adelina Pestrițu, criticată dur de fani după ce s-a vindecat de COVID!„Nici pe tine nu te mai crede nimeni'

Vedeta a precizat că după ultima sperietură acordă mai multă atenșie nevoilor organismului său, ia suplimente de fier și vitamine, se odihnește corespunzător și face tot posibilul să limiteze nivelul de stres.

Citește și: Un jurnalist celebru a demisionat de la Digi24, după 8 ani

'Trebuie să merg să moniotorizez hemoglobina și feritina, dar m-am obișnuit. Merg săptămânal până ajungem să se stabilizeze valorile. Dar iau suplimente de fier, vitamine, multe vitamine. Am grijă. Dorm mai devreme. Sunt mai puțin stresată, să sperăm', a mai povestit soția lui Adrian Sînă.

De ce a ajuns Anca Serea la spital

Anca Serea și-a pus fanii pe jar când a anunțat că a lipsit de la ziua de naștere a fiicei sale, Sarah, pentru că este internată în spital. Motivul nu a avut legătură cu noul coronavirus, ci cu vechi probleme ale vedetei.

În momentul în care a avut primele simptome, vedeta se afla în Bulgaria, alături de soțul ei, Adrian Sînă.

Citește și:Alexandru, tânărul devenit viral cu replica „Uite, stăm', a murit în închisoare!Poliția a deschis dosar pentru moarte suspectă

Anca-Serea-2-1-1Anca-Serea-2-1-1

Am făcut o transfuzie de sânge, ceea ce nu este chiar un procedeu foarte simplu. Mi-a făcut transfuzia de sânge pentru că aveam hemoglobina foarte scăzută.

Nivelul fierului și al hemoglobinei trebuia să fie ridicat în organismul meu pentru că (în caz contrar) nu se mai oxigenează corect creierul, anumite funcții sunt încetinite, etc.

Citește și: Anca Țurcașiu, prima reacție după ce a aflat că fostul soț are deja o iubită, la două luni de la divorț:„Nu am…'

Medicamentos nu este suficient. Nu aș vrea să se înțeleagă că sunt într-o stare deplorabilă. Restul analizelor sunt perfecte. Mai trebuie să merg la un specialist hematolog, doar atât.’, a declarat Anca Serea în emisiunea La Măruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton