Ce semnificație are numele celui de-al șaselea copil al Ancăi Serea. Viitoarea mămică este însărcinată în 6 luni și va avea o fetiță

 Stamen Diana
.

Veste mare în showbiz-ul românesc. Anca Serea este însărcinată în șase luni cu cel de-al șaselea copil. Viitoarea mămică a dezvăluit sexul bebelușului, dar și ce nume a ales. Semnificația numelui celui de-al șaselea copil al Ancăi Serea este una specială.

Nimeni nu a bănuit că Anca Serea este însărcinată pentru a șasea oară. Soția lui Adi Sînă și-a ascuns foarte bine sarcina timp de șase luni, iar silueta o ajută foarte mult. Deși este însărcinată cu cel de-al șaselea copil, Anca Serea are o siluetă de invidiat.

Viitoarea mămică a dezvăluit că va avea o fetiță și cel mai probabil va primi numele de Leeah, un nume cu o însemnătate aparte, potrivit unica.ro. Leeah este un nume rar întâlnit în România și se sărbătorește ziua de nume pe 1 ianuarie, aceasta este ziua de la începutul anului, așa că numele înseamnă un început rapid, o decizie rapidă. Leeah este un nume evreiesc.

Numele Leeah înseamnă fată agilă, rapidă, cu figură graţioasă. Este o persoană care se îngrijorează întotdeauna de soarta celor dragi, mai mult decât de propria soartă.

'O adevarata binecuvantare anuntata in prag de sarbatoare!
In familia noastra e asteptata cu mult drag #baby6, este fetita si se va numi probabil Leeah, fratiorii ei vor decide 😍! Va multumim tuturor pentru gandurile bune si pentru ca ne sunteti mereu alaturi in cele mai importante momente din viata. 
Pupici voiosi si imbratisari calde de la o mamica emotionata, recunoscatoare si foarte fericita! #5copii #6copii 😀#viataefrumoasaimpreuna', a scris Anca Serea pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Anca Serea, însărcinată a şasea oară. Ce fotografie sexy a postat pe Instagram, gravidă în şase luni

Citește și: Anca Serea, despre problemele de sănătate de care nu scapă: 'Nu-mi permit să depun efort'

FOTO: Facebook

Anca SereaAnca Serea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton