Anca Serea, cel mai sexy pictorial, la trei luni după ce a devenit mamă pentru a șasea oară. Vedeta a pozat în ipostaze îndrăznețe

 Oana Popoiag
.
Anca SereaAnca Serea

După ce a adus pe lume cel de-al șaselea copil, o fetiță, Anca Serea și-a revenit în timp record la greutatea inițială. Ședința foto provocatoare realizată pentru VIVA! dovedește că mămica este chiar mai sexy decât înainte. Și, în mod sigur, mult mai îndrăzneață, după cum arată imaginile.

Anca Serea a adus o fetiță pe lume în urmă cu circa trei luni și, deși se apropie de 40 de ani, metabolismul este în continuare de partea ei. Soția lui Adrian Sînă și-a revenit rapid la greutatea inițială și am putea spune că este chiar mai sexy decât înainte.

Anca Serea, pictorial sexy la trei luni după naștere

Vedeta a fost protagonista unui pictorial încendiar în revista VIVA!, unde frumoasa brunetă apare în ipostaze îndrăznețe, ce lasă la vedere un corp incredibil de zvelt după șase nașteri, dintre care ultima în urmă cu nu mai mult de trei luni.

 

Cum se menține Anca Serea în formă, după șase nașteri

Anca Serea consideră că secretul siluetei sale este alimentația echilibrată. Vedeta mănâncă multe legume verzi şi e mereu atentă la cantităţile de mâncare pe care le consumă. Anca Serea nu bea băuturi carbogazoase și nu consumă zahăr aproape deloc. Când vine vorba despre pâine, vedeta preferă să o prepare în casă.

Fosta prezentatoare TV a dezvăluit că unul dintre secretele siluetei sale este că îi place să mănânce multe citrice și consumă 2-3 lămâi pe zi.

„Consum lămâi în cantităţi industriale. Îmi place să mănânc citrice şi lămâia nu-mi lipseşte. Minim 2-3 lămâi pe zi. Fie le storc, le mănânc cu tot cu coajă sau le pun în apă caldă, a dezvăluit Anca Serea.

Foto: VIVA!, Instagram

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton