Anca Serea are încredere maximă în copiii ei ajunși la vârsta adolescenței. Nu au limite când vine vorba de bani: ”Au acces la cardul meu”

 Stamen Diana
.

Anca Serea are o familie numeroasă și sunt extrem de fericiți în această formulă. Vedeta este pe coperta revistei VIVA!, numărul de martie, alături de cei șase copiii. Anca Serea ne-a povestit cum se descurcă pe plan financiar având în vedere că familia lor este foarte mare.

Atunci când sunt șase copii, sunt, automat, și cheltuieli foarte mari… Cum se discută la voi bugetul familiei?

Cheltuielile sunt mari, este adevărat, dar nu facem nimic exagerat. Totul este pentru sănătatea, educația și confortul lor. Încercăm să ne stabilim vacanțele din timp, să chibzuim mai bine atunci când vrem să ne cumpărăm ceva din impuls, muncim foarte mult pentru ce avem, dar cred că totuși suntem norocoși că ne avem unul pe celălalt și alături de noi sunt oameni buni, care ne ajută în diverse situații.

Câți bani de buzunar primesc cei doi copii mai mari?

David este un copil foarte cumpătat pentru vârsta lui, la fel și Sarah. David va împlini peste câteva zile 18 ani, iar dorințele lui sunt unele modeste, legate de viitorul său academic, și nu de haine, gadgeturi sau alte lucruri superficiale. (zâmbește) Se îmbracă în alb și negru, nu cheltuie pe extravaganțe, asta și pentru că nu le-am limitat cumva bugetul, ci i-am lăsat să-mi ceară cât au crezut de cuviință. Ambii au acces la cardul meu, mereu mă sună și mă întreabă dacă e OK să facă lucrul respectiv, și eu sunt încurajată de modestia și de cumpătarea lor!

Ai momente când ești o mamă dură? Dă-ne câteva exemple de situații când le-ai spus „nu copiilor tăi…

Mai bine îi întrebați pe ei! (zâmbește) Mamă dură nu sunt, pentru că „rolul nu mi se potrivește, iar NU le spun foarte rar, atât de rar că nici nu-mi amintesc. Dar meritul este al lor, pentru că sunt copii foarte buni, echilibrați, cu mult bun-simț, îmi vin de multe ori în întâmpinare și sunt un real exemplu pentru noi, adulții.

Întregul interviul îl puteți citi în noul număr al Revistei VIVA! de martie. Revista este disponibilă la toate punctele de difuzare a presei începând cu 28 februarie.

Citește și: Anca Serea, primul pictorial alături de cei 6 copii.A vorbit în premieră despre cel de-al șaptelea copil și despre adopție: „Cred cu tărie că este cel mai frumos…”

FOTO: Alexandru Roșieanu, Facebook

Anca-Serea-3Anca-Serea-3
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton